«Ο Τζόνι Ντεπ μου έμαθε τι είναι η ομοφυλοφιλία όταν ήμουν 9 ετών» λέει η Κριστίνα Ρίτσι

Η 9χρονη τότε συμπρωταγωνίστρια της Cher στην ταινία Mermaids πήρε σημαντικά μαθήματα ζωής από τον Τζόνι Ντεπ.
«Ο Τζόνι Ντεπ μου έμαθε τι είναι η ομοφυλοφιλία όταν ήμουν 9 ετών» λέει η Κριστίνα Ρίτσι
Χρόνια πριν πρωταγωνιστήσουν μαζί στην οθόνη, η Κριστίνα Ρίτσι πήρε ένα σημαντικό μάθημα ζωής από τον Τζόνι Ντεπ.

Η 42χρονη ηθοποιός εξήγησε πρόσφατα ότι ανακάλυψε «τι ήταν η ομοφυλοφιλία» από τον 59χρονο σήμερα Τζόνι Ντεπ, σε ένα τηλεφώνημα όταν εκείνη ήταν 9 χρονών, και πρωταγωνιστούσε στο Mermaids του 1990 μαζί με τη Σερ και την τότε σύντροφο του Ντεπ, Γουινόνα Ράιντερ.

«Ήμασταν στο πλατό και κάποιος δεν φερόταν καλά σε κάποιον άλλο, και άκουσα να λένε "ε, καλά, μπορεί να είναι ομοφοβικός"», εξήγησε η Ρίτσι στον Άντι Κοέν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξης για την εκπομπή του SiriusXM αυτή την εβδομάδα. «Εγώ δεν καταλάβαινα τι είναι αυτό. Ήμουν στο τροχόσπιτο της Γουινόνα, κι εκείνη μου είπε "δεν ξέρω πώς [να σου το εξηγήσω]". Πήρε λοιπόν τηλέφωνο τον Τζόνι και ο Τζόνι μου το εξήγησε, με τα πιο απλά λόγια και πολύ ουσιαστικά», θυμάται η ηθοποιός.

«Είπε κάτι σαν, ‘είναι όταν ένας άντρας θέλει να κάνει σεξ με έναν άντρα και όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει σεξ με μια γυναίκα’. Και εγώ είπα απλά ‘α, εντάξει’».

«Μου αρέσει που η Γουινόνα χρειάστηκε να πάρει τηλέφωνο τον Τζόνι ενώ είχε την Cher στο διπλανό τροχόσπιτο», αστειεύτηκε ο δημοσιογράφος που της έπαιρνε την συνέντευξη, και η Κριστίνα Ρίτσι του απάντησε γελώντας «ξέρω, έπρεπε να έχουμε τρέξει απευθείας σε αυτήν».

Αν και ο Ντεπ με τη Ρίτσι συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν παιδί, συνέχισαν να πρωταγωνιστούν μαζί στις ταινίες Fear and Loathing in Las Vegas (1998), Sleepy Hollow (1999) και The Man Who Cried (2000).

Μάλιστα, η πρώτη σεξουαλική σκηνή της Ρίτσι ήταν με τον Τζόνι Ντεπ. Η ίδια είχε δηλώσει στο ABC News το 2000, «γνωρίζω τον Johnny τόσο καιρό, με προστατεύει σαν μεγάλος αδερφός, και είναι παράξενο να σκέφτομαι ότι έχω κάνει σεξ μαζί του».

Πηγή: People 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v