Τα social κράζουν τον Μάλαμα γιατί ζήτησε να κατέβει το πανό για Λιγνάδη

Νούμερο ένα θέμα στο Twitter είναι σήμερα ο Σωκράτης Μάλαμας, που ζήτησε χτες να κατέβει το πανό «Βιαστής Είναι» κατά τη διάρκεια συναυλίας του.
Τα social κράζουν τον Μάλαμα γιατί ζήτησε να κατέβει το πανό για Λιγνάδη
Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media μετά την συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Πέραμα Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κόσμος σήκωσε το γνωστό πανό «Βιαστής Είναι» που υψώνεται τις τελευταίες εβδομάδες σε πολλές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο τραγουδοποιός σταμάτησε την συναυλία και ζήτησε να κατέβει το πανό, λέγοντας ότι του αποσπά την προσοχή, με αποτέλεσμα να απογοητεύσει πολλούς θαυμαστές του. Λίγη ώρα αργότερα, τα social media πλημμύρισαν οργισμένα ποστ, σαν αυτά.









Η απάντηση του Σωκράτη Μάλαμα

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο 64χρονος τραγουδοποιός κοινοποίησε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βίντεο από την χτεσινή συναλία, γράφοντας στη λεζάντα «Αυτά ειπώθηκαν χθες το βράδυ στη συναυλία στο Πέραμα Ρεθύμνου:
«Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική , παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι. Κοίταξε, μ´αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω. Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v