Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια έφτιαξε OnlyFans και βγάζει τα 50πλασια

Η Key Alves είναι, εκτός από επαγγελματίας αθλήτρια, μοντέλο, influencer και επιχειρηματίας.
Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια έφτιαξε OnlyFans και βγάζει τα 50πλασια
Η Key Alves είναι η πιο δημοφιλής επαγγελματίας παίκτρια βόλεϊ του κόσμου στο Instagram. Τώρα, αποκάλυψε ότι βγάζει πολύ περισσότερα από το OnlyFans παρά από το άθλημά της.

Η Άλβες έχει πάνω από δύο εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και, ενώ θα ήθελε να κερδίσει περισσότερα χρήματα από τις αθλητικές της δραστηριότητες, αξιοποιεί την κατάσταση στο έπακρο.

«Είτε μου αρέσει είτε όχι, [το OnlyFans] είναι η μεγαλύτερη πηγή εισοδήματός μου αυτή τη στιγμή», είπε ο Άλβες στο Sportcast.

«Θεωρώ τον εαυτό μου αθλήτρια, μοντέλο, influencer, και επιχειρηματία. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύω στη σελίδα μου στο OnlyFans είναι "ελαφριές" και επαγγελματικές. Χωρίς γυμνά ή τίποτα τέτοιο».

Η παίκτρια της Osasco Voleibol Clube αποκάλυψε ότι το εισόδημά της από τις ψηφιακές πλατφόρμες είναι 50 φορές υψηλότερο από αυτό που βγάζει από το βόλεϊ. Το OnlyFans είναι η πιο προσοδοφόρα από αυτές. Η συνδρομή στη σελίδα της κοστίζει στους συνδρομητές περίπου 16 ευρώ το μήνα.

Η Άλβες βλέπει τον εαυτό της ως επαγγελματία αθλητή και μέρος αυτού είναι να φροντίζει την εικόνα της, από την οποία σύντομα συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να επωφεληθεί, με τη βοήθεια ενός ατζέντη.

«Από μικρή, πάντα έλεγα στους γονείς μου ότι ήθελα να γίνω γνωστή παγκοσμίως», είπε η Άλβες. «Περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο, περισσότερο από ταλέντο στο βόλεϊ, είμαι επίσης πολύ χαρισματική με τους θαυμαστές μου, δίνοντάς τους όλη μου την προσοχή. Πάντα μου αρέσει αυτό, να κάνω εμφανίσεις, να βγάζω φωτογραφίες, να ασχολούμαι με το μάρκετινγκ. Έτσι νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό για να φτάσω στο brand που έχω δημιουργήσει τώρα» συμπλήρωσε.

Πηγή: Marca.com 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v