Γιούλικα Σκαφιδά: «Έπεσα θύμα ξυλοδαρμού επειδή υπερασπίστηκα κοντινό μου άνθρωπο»

Μια σοκαριστική εμπειρία που έζησε περιέγραψε μέσα από το λογαριασμό της στα social media η αγαπημένη ηθοποιός.
Γιούλικα Σκαφιδά: «Έπεσα θύμα ξυλοδαρμού επειδή υπερασπίστηκα κοντινό μου άνθρωπο»
Μια συγκλονιστική ιστορία περιγράφει η καταξιωμένη ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά στα social media, η οποία δείχνει για ακόμα μια φορά το εφιαλτικό πρόσωπο της γυναικείας κακοποίησης.

«Πριν λίγες μέρες πέρασα τη νύχτα μου στο αυτόφωρο. Έπεσα θύμα ξυλοδαρμού επειδή προσπάθησα να υπερασπιστώ κοντινό μου άνθρωπο που δέχεται καιρό τώρα κακοποιητική συμπεριφορά», αναφέρει.

«Η κοινωνία αντιμετωπίζει τη γυναικεία κακοποίηση με μεγάλη υποκρισία. Γιατί ενώ στη θεωρία υπερασπίζεται τα θύματα και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές, Στην πράξη στρέφει αλλού το βλέμμα. Οι γείτονες φοβούνται να μιλήσουν, Οι επαγγελματίες φοβούνται να μπλέξουν, κοινωνικοί φορείς ζητάνε αποδεικτικά στοιχεία», λέει χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός διαπιστώνει με λύπη πως «μια γυναίκα που έχει πέσει θύμα κακοποίησης λεκτικής, σωματικής ή ψυχολογικής, θα βρει το δίκιο της μόνο εάν γίνει ένας αριθμός. «Γυναικοκτονία Νο 160: Θα δούμε την υπόθεση στην τηλεόραση, θα λυπηθούμε, θα εκφράσουμε τη συμπάθεια μας στο θύμα και ας μην το γνωρίζαμε».

Δείτε την ανάρτησή της:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Youlika Skafida (@youlika.skafida)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v