Αγοράζει σπίτια στο Costa Navarino ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μαζί με τον αδερφό του, ο έλληνας σταρ του ΝΒΑ αγόρασε δύο κατοικίες στο δημοφιλή προορισμό της Πελοποννήσου.
Αγοράζει σπίτια στο  Costa Navarino ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Η αγάπη του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την Ελλάδα είναι γνωστή, με τον αστέρα του ΝΒΑ να αποφασίζει να επενδύσει στην αγορά δύο κατοικιών στο Costa Navarino στην Πελοπόννησο.

Όπως αναφέρει άρθρο στη σελίδα του ξενοδοχείου, ο Γιάννης επισκέφτηκε το Costa Navarino για να απολαύσει σύντομες διακοπές σε ένα μέρος που αγαπά και να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της επένδυσης που θα κάνει με τον αδερφό του, Θανάση.

«Όταν πρωτοήρθα εδώ το 2018, μου άρεσε που μπορούσαμε να είμαστε όλοι μαζί. Περπατούσαμε στην παραλία, πηγαίναμε στην Αγορά, στα εστιατόρια και παίζαμε θαλάσσια σπορ. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε εδώ και είναι ένα ασφαλές περιβάλλον. Τα παιδιά μου εδώ μπορούν να μεγαλώσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να πάνε στην παραλία, να οδηγήσουν τα ποδήλατά τους ή να παίξουν στις νεροτσουλήθρες, όλα αυτά χωρίς να ανησυχώ πολύ», ανέφερε ο Γιάννης στον δημοσιογράφο.

«Στην πραγματικότητα δεν έχω σπίτι στην Αθήνα. Αντίθετα, θα έχω ένα σπίτι εδώ. Μου αρέσει να είμαι εδώ – περνάω καλά και η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. Μου αρέσει να βλέπω τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους χαρούμενους: τη μητέρα μου να περπατάει στην παραλία, να βγάζει φωτογραφίες…», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν είναι άνθρωπος της θάλασσας αποκάλυψε μάλιστα πως δεν ξέρει… κολύμπι: «Δεν ξέρω κολύμπι, αλλά είμαι άνθρωπος της θάλασσας. Μου αρέσει να μπαίνω, αλλά μόνο όταν μπορώ να πατήσω τα πόδια μου κάτω…».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v