Μυστήριο με την ανάρτηση του αυτόχειρα γυμναστή

Σε κύκλωμα εξαπάτησης που τον κατέστρεψε οικονομικά και ψυχικά αναφέρεται στην τελευταία του ανάρτηση ο γυμναστής που αυτοκτόνησε στην Θεσσαλονίκη.
Μυστήριο με την ανάρτηση του αυτόχειρα γυμναστή
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του 50χρονου γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος χτες στο γυμναστήριό του στην Θεσσαλονίκη. Ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, ωστόσο την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, θα ερευνηθεί αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την αυτοκτονία του, ενώ έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Facebook, η οποία κατέβηκε αφότου άρχισαν οι έρευνες, ο κ. Παπαναούμ αναφερόταν σε κύκλωμα το οποίο υποστήριζε ότι συνδέεται με την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Η γυναίκα που κατονόμαζε στην ανάρτησή του, και την οποία ο ίδιος κατηγορεί για την οικονομική και ψυχολογική του κατάρρευση, είναι μητέρα 17χρονης φίλης της Γεωργίας με την οποία είχαν πάει μαζί στο πάρτι στο γνωστό ξενοδοχείο την Πρωτοχρονιά.

Μεταξύ άλλων, στην εξαφανισμένη ανάρτηση, ο κ. Παπαναούμ ανέφερε ότι η 50χρονη γυναίκα ήταν παλιά του συμμαθήτρια η οποία του ζήτησε βοήθεια για να αλλάξει τη ζωή της. «Ήθελα να τη βοηθήσω να ξεφύγει από το φρούριο - φυλακή της στην Άσσηρο και να βρει μια διέξοδο από όλα αυτά - να αλλάξει γενικότερα... Νόμιζα ότι κατά βάθος είχε καλή ψυχή» έγραψε συγκεκριμένα. «Κατάφερε να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ. Ζητούσα απεγνωσμένα μόνο να μιλήσουμε, να βρούμε μια λύση, άρρωστος πια ψυχικά. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου 400.000 ευρώ».

Στη συνέχεια της ανάρτησης, έγραφε: «Εύχομαι αυτά τα σκουπίδια να μη κάνουν κακό σε άλλον άνθρωπο και ο Θεός να τους δώσει μετάνοια. Δυστυχώς εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσω το τίμημα».

Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Παπαναούμ έγραφε ότι σωστά η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα είχε προτείνει να μπει στο αρχείο ως ψευδής η υπόθεση του βιασμού που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα.

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης, μιλούσε για τη δράση κυκλώματος που εξαπατούσε αποσπούσε λεφτά από επιχειρηματίες, και αναφερόμενος ξανά στην 50χρονη γυναίκα που κατηγορεί, έγραφε πως «αυτό έκανε και αυτή... Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης ακόμα και πελάτες από Κύπρο ή Βουλγαρία, τους έπαιρνε από αεροδρόμια κτλ., του έφερνε βίζιτες, έκανε τα γλυκά μάτια... και κάποιες φορές ήθελαν ναρκωτικά. Καλά στημένο κόλπο όπως η ίδια αποκαλούσε».

Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v