Στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής

Προβλήματα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο αγαπημένος τραγουδιστής, που εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής
Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, σήμερα το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου μετέφερε την είδηση της τελευταίας στιγμής την ώρα που στο πλατό η Κατερίνα Καινούργιου συζητούσε με τους συνεργάτες της, λέγοντας τα εξής:

«Μια έκτακτη είδηση τελευταίας στιγμής από τη Θεσσαλονίκη. Εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο ο τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής. Συνοδεύεται από τη σύζυγό του. Είναι σε καλή γενικά κατάσταση. Πρόκειται για μια έκτακτη εισαγωγή. Για ό,τι νεότερο θα ενημερώσουμε και πάλι».

Λεπτομέρειες σχετικά με την εισαγωγή του αγαπημένου τραγουδιστή στο νοσοκομείο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τον τελευταίο καιρό ο κ. Τερζής αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, προτιμώντας να περνά τον χρόνο του με την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Σε μια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις, πριν από τρεις εβδομάδες πόζαρε χαμογελαστός και κρατώντας ένα μπαστούνι με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Νίκης Πολυγύρου και του Ηρακλή, μετά από φιλικό μεταξύ τους αγώνα στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής.



Με πληροφορίες από in.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v