Kourtney Kardashian: «Ο γιατρός μου είπε να πίνω το σπέρμα του Τράβις 4 φορές τη βδομάδα»

Μια μάλλον ανορθόδοξη… θεραπεία συνέστησε γιατρός στην Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η οποία προσπαθεί να μείνει έγκυος.
Kourtney Kardashian: «Ο γιατρός μου είπε να πίνω το σπέρμα του Τράβις 4 φορές τη βδομάδα»
Η Kourtney Kardashian είναι πρόθυμη να δοκιμάσει τα πάντα –αλλά πραγματικά τα πάντα–για να μείνει έγκυος από τον Travis Barker.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Πέμπτης στο «The Kardashians» του Hulu, η Kourtney είπε στον ειδικό καθαρισμού της Αγιουρβέδα ότι ο γιατρός γονιμότητας της συνέστησε να καταπιεί το σπέρμα του Barker.

«Αλλά είπε κάτι… Μας είπε, καλά μου είπε ότι αυτό που θα βοηθούσε [τον θυρεοειδή μου] θα ήταν να έπινα το σπέρμα του, ας πούμε, 4 φορές την εβδομάδα», δήλωσε γελώντας.

«Λατρεύω αυτόν τον γιατρό», απάντησε ο Τράβις Μπάρκερ, προσθέτοντας ότι έχει σπέρμα «πρώτης ποιότητας».

Το ζευγάρι καταγράφει την περιπέτεια της γονιμότητάς του καθ' όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν και έχει κινηματογραφήσει ακόμη και τα ραντεβού του γιατρού τους για την εκπομπή.

Δυστυχώς, οι ανακτήσεις ωαρίων δεν πήγαν καλά, έτσι το ζευγάρι ξεκίνησε ειδική αγωγή που τους αναγκάζει να απέχουν από το σεξ, την καφεΐνη και την άσκηση.

«Θεέ μου, ήταν τρελό», είπε αργότερα η 43χρονη Kourtney, σε συνέντευξή της στο Bustle, προσθέτοντας: «Αλλά στην πραγματικότητα έκανε τα πάντα καλύτερα. Αν δεν μπορείς να πιεις καφεΐνη, το πρώτο σου [τσάι] matcha, είναι τόσο καλό».

Το ζευγάρι, που δεν περιμένει ακόμη το πρώτο του παιδί, παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό σε μια τελετή στο Πορτοφίνο της Ιταλίας, ντυμένοι αποκλειστικά με Dolce & Gabbana.

Στην τελετή συμμετείχαν στενοί φίλοι και συγγενείς με εξαίρεση την Caitlyn Jenner, η οποία δεν ήταν προσκεκλημένη, και τον Rob Kardashian, ο οποίος δεν ένιωθε άνετα να παρευρεθεί.

«Ο Ρομπ προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επομένως θα ένιωθε άβολα να πάει σε ένα πάρτι τόσο υψηλού προφίλ, παρόλο που ήταν για την αδερφή του», μοιράστηκε ένας γνώστης, προσθέτοντας ότι η Κόρτνεϊ «κατάλαβε» την απόφασή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι θα γιορτάσει για άλλη μια φορά όταν θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες και ίσως αρκετά σύντομα οι νεόνυμφοι εκπλήξουν τους θαυμαστές και την οικογένεια με τα νέα του μωρού τους.

Πηγή: Page Six 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v