Τσίτσιδος ο Machine Gun Kelly στο Instagram

Με τα απολύτως απαραίτητα φωτογραφήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής προκαλώντας χαμό στο Instagram.
Τσίτσιδος ο Machine Gun Kelly στο Instagram

O διάσημος τραγουδιστής Machine Gun Kelly «έκαψε» το Instagram το περασμένο Σάββατο δημοσιεύοντας μια αρκετά προκλητική φωτογραφία του.

Ο 32χρονος ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Colson Baker, πόζαρε στα γυρίσματα της νέας του κωμωδίας Good Mourning, κρατώντας μια μικρή πετσέτα στο… ευαίσθητο σημείο του για να αποτρέψει την παραβίαση των Οδηγιών κοινότητας του Instagram σχετικά με το γυμνό.

Ο αρραβωνιαστικός της Μέγκαν Φοξ έγραψε: «Έκανα 5 ολόκληρα ροκανίσματα (και 200 μπάφους) για να προετοιμαστώ για τον ρόλο μου στο Good Mourning».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)



Η γυμνή φωτογραφία ήταν μέρος ενός άλμπουμ στο Instagram το οποίο έδωσε σε περισσότερους από εννιάμισι εκατομμύρια ακόλουθούς του μια γεύση από τη διαδικασία των γυρισμάτων της ταινίας.

Στην ταινία συμμετέχει και η ίδια η Μέγκαν Φοξ, μαζί με διάσημα ονόματα όπως η Whitney Cummings, ο Dennis Rodman, ο Tom Arnold, ο Pete Davidson και η Amber Rose.

Η πλοκή του Good Mourning ξεκινά όταν ο χαρακτήρας του Kelly, ένας τηλεοπτικός αστέρας που ονομάζεται London, λαμβάνει ένα περίεργο μήνυμα από τη φίλη του Apple.

Η Apple, την οποία υποδύεται η Becky G, του στέλνει: «Καλό πένθος (Good Mourning)» και «Μακάρι να μην χρειαζόταν να το κάνω αυτό μέσω κειμένου.

O πρωταγωνιστής πιστεύει ότι η Apple προσπαθεί να χωρίσει μαζί του και αποφασίζει να τη βρει για να μάθει την αλήθεια, προκαλώντας μια σειρά από αστεία σκηνικά, τα οποία συνοδεύονται από μπόλικη χρήση μαριχουάνας.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v