Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Έντριαν Πέιν

Τη στιγμή της δολοφονίας του πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού στο Ορλάντο της Φλόριντα καταγράφει ένα απίστευτο βίντεο-ντοκουμέντο.
Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Έντριαν Πέιν
Νεκρός από πυροβολισμό βρέθηκε στα 31 του χρόνια ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Έντριαν Πέιν, τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Η είδηση, την οποία γνωστοποίησε μέσω των social media ο πρώην συμπαίκτης του Τζάρεντ Σάλιντζερ, προκάλεσε σοκ σε όλο τον πλανήτη.

Τώρα, δύο μέρες αργότερα, ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του πυροβολισμού βλέπει το φως της δημοσιότητας.



Όπως μετέδωσε το FOX35 της Φλόριντα, στο βίντεο ακούγεται η μητέρα του Πέιν να φωνάζει για βοήθεια. Η ίδια στη συνέχεια ακούγεται να μιλά με την άμεσο δράση, λέγοντας «παρακαλώ βοηθήστε με, πυροβόλησαν το παιδί μου. Δεν ξέρω την διεύθυνση, τον πυροβόλησε, πέθανε, παρακαλώ βοηθήστε με».

Ωστόσο, το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για κάποιο άλλο συγγενικό του πρόσωπο μιας και όταν ο ίδιος ήταν 13 ετών είδε τη μητέρα του να πεθαίνει από κρίση άσθματος στα χέρια του, εξ ου και το δικό του πρόβλημα που παραλίγο να του στοιχίσει την καριέρα του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v