Το #cancel_kopsialis κατέκλυσε το Twitter – έξαλλοι οι χρήστες με τον γνωστό influencer

Έξαλλοι οι χρήστες του Twitter από τη στάση των influencers και συγκεκριμένα του Αλέξανδρου Κοψιάλη ο οποίος έσπευσε να υποστηρίξει τον Δημήτρη Φιντιρίκο.
Το #cancel_kopsialis κατέκλυσε το Twitter – έξαλλοι οι χρήστες με τον γνωστό influencer
Χιλιάδες σχόλια στο Twitter τάσσονται κατά αρκετών influencers με αφορμή την τελευταία υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ενώ από χθες επικεντρώνονται σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς στα ελληνικά social media, τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Την έντονη αποδοκιμασία χρηστών του Twitter, έχει προκαλέσει ο influencer και γνωστός YouTuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, με αφορμή like που έκανε σε ομοφοβικά σχόλια που είχαν γίνει σε βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, τα οποία στη συνέχεια φέρεται να αφαίρεσε.

Ορισμένοι, μάλιστα, εντόπισαν βίντεο που είχε ανεβάσει στο πρόσφατο, και όχι μόνο, παρελθόν, στα οποία εκφράζει απόψεις που διαιωνίζουν την κουλτούρα βιασμού.



 











Υπενθυμίζουμε ότι στις 15/01 ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέβασε ένα βίντεο υποστήριξης στον Δημήτρη Φιντιρίκο στο οποίο ο γνωστός influencer φαίνεται να γνωρίζει λεπτομέρειες της δικογραφίας.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v