Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη

Κι επειδή ως γνωστόν Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, το in2life επέλεξε και τρία από τα καλύτερα ξενοδοχεία της συμπρωτεύουσας, για την περίπτωση εκείνη που αποφασίσετε πως η πρωτεύουσα δεν σας... χωράει.

Κι επειδή ως γνωστόν Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, το in2life επέλεξε και τρία από τα καλύτερα ξενοδοχεία της συμπρωτεύουσας, για την περίπτωση εκείνη που αποφασίσετε πως η πρωτεύουσα δεν σας... χωράει. Άλλωστε η νύμφη του Θερμαϊκού απέχει μόλις μισή ώρα με το αεροπλάνο.

----- Hyatt

Gala Dinner στην αίθουσα Grand Ballroom με το Inner Wheel του Ροταριανού ομίλου Θεσσαλονίκης έχει σχεδιάσει για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν το Hyatt Regency Θεσσαλονίκης με την τιμή να διαμορφώνεται στα 75 ευρώ το άτομο. Εάν η συγκεκριμένη πρόταση δεν σας ικανοποιεί το Hyatt διαθέτει ακόμη μια για το ίδιο βράδυ.

Συγκεκριμένα, προτείνει εορταστικό δείπνο στο εστιατόριο Ambrosia όπου θα σας καλωσορίσει με ένα ποτήρι σαμπάνια Taittinger. Η τιμή διαμορφώνεται στα 118 ευρώ. Για την ημέρα των Χριστουγέννων το Hyatt προσφέρει εκλεκτές χριστουγεννιάτικες γεύσεις από τον πλούσιο μπουφέ του εστιατορίου Ambrosia σε ένα εορταστικό περιβάλλον με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Η τιμή κατ’ άτομο διαμορφώνεται στα 49 ευρώ. Επίσης, το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει και προσφορά διαμονής για την περίοδο από 12 Δεκεμβρίου έως τις 31 Ιανουαρίου με 149 ευρώ για μονόκλινη ή δίκλινη κράτηση. Ειδικότερα, η προσφορά περιλαμβάνει διαμονή σε deluxe δωμάτιο, αμερικάνικο πρωινό στο εστιατόριο Ambrosia, δωρεάν χρήση του Club Olympus, δωρεάν είσοδο στο Regency Casino Thessaloniki.

-----Kempinski Hotel Nikopolis Thessaloniki

Γευστικές προτάσεις διασκέδασης έχει σχεδιάσει για φέτος τα Χριστούγεννα το Kempinski Hotel Nikopolis Thessaloniki. Για την παραμονή σας προτείνει ένα αυθεντικό Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο δείπνο κάτω από τους ήχους ζωντανής μουσικής στο εστιατόριο Felix. Το δείπνο 5 πιάτων και το Bellini Welcome drink θα σας κοστίσουν 120 ευρώ ανά άτομο. Για την ημέρα των Χριστουγέννων το Kempinski Hotel Nikopolis Thessaloniki σας προτείνει να γευτείτε το Χριστουγεννιάτικο Brunch στο ίδιο εστιατόριο με ζωντανή μουσική από τις 13:00 έως 16:00.

Η τιμή διαμορφώνεται στα 35 ευρώ ανά άτομο. Παράλληλα για την περίοδο των γιορτών και ειδικότερα από το Σάββατο 10.12.05 έως την Τρίτη 10.01.06 το ξενοδοχείο σας προσφέρει διαμονή σε Superior δωμάτιο με θέα τη μεγαλύτερη πισίνα της Ελλάδας, πλούσιο Αμερικάνικο πρωινό ανά ημέρα ανά άτομο στο εστιατόριο Felix, 45 λεπτά χαλαρωτικό μασάζ ανά άτομο, ελεύθερη χρήση του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου του ξενοδοχείου και χαλάρωση στο μοναδικό Kempinski Spa – Aqua Club, χρησιμοποιώντας το Jacuzzi, τη σάουνα, το χαμάμ και την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, μεταφορά από το αεροδρόμιο έναντι 285 ευρώ για μονόκλινη χρήση (για δύο διανυκτερεύσεις) και έναντι 340 ευρώ για δίκλινη χρήση (επίσης για δύο διανυκτερεύσεις).

-----Μακεδονία Palace

Απόδραση από την καθημερινότητα και μοναδικές στιγμές χαλάρωσης υπόσχεται για τις πιο εορταστικές μέρες του χρόνου το Μακεδονία Palace, το οποίο για την ξεχωριστή αυτή περίοδο πραγματοποιεί και μια ξεχωριστή προσφορά για την εκεί διαμονή σας, διαθέτοντας τα δωμάτια από 105 ευρώ. Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων το ξενοδοχείο παρέχει gourmet πιάτα στο εστιατόριο Συμπόσιο και μοναδικές μουσικές επιλογές από DJ με την τιμή να διαμορφώνεται στα 75 ευρώ. Παράλληλα, το Μακεδονία Palace προσφέρει σπάνιες γεύσεις με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής στο εστιατόριο Πορφύρα έναντι 130 ευρώ το άτομο. Το μεσημέρι των Χριστουγέννων θα σας περιμένει έχοντας ετοιμάσει ένα πλούσιο μπουφέ στο Συμπόσιο με παραδοσιακές γεύσεις γαρνιρισμένες με φαντασία και έμπνευση από το κλίμα των Χριστουγέννων. Η τιμή ανέρχεται στα 60 ευρώ το άτομο.

Στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό” μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι προσφέρει το κάθε ξενοδοχείο, αλλά και τις τιμές.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v