Τα καλύτερα δώρα για γυναίκες

Τα καλύτερα δώρα για γυναίκες
Για την γυναίκα της ζωής σας, για την κολλητή, για τη μαμά, για τα πιο αγαπημένα σας κορίτσια στον κόσμο, βρήκαμε τα δέκα καλύτερα δωράκια στο πνεύμα των ημερών –ή και έξω από αυτό, καθότι δεν συμπαθούμε όλοι τα Χριστούγεννα.

Σαπουνάκια Snob Duck
Τιμή: 5,50€ το ένα

Τα πιο χαριτωμένα χειροποίητα σαπούνια που έχουμε δει εδώ και καιρό, παρασκευάζονται στην Τρίπολη από ελαιόλαδο και φυτικά υλικά και κυκλοφορούν σε τέλειες συσκευασίες με σήμα την… σνομπ πάπια με το παπιγιόν. Γίνονται εξαιρετικό δωράκι μόνα τους, ή και πολλά μαζί. Τα αρώματα που έχετε να διαλέξετε περιλαμβάνουν λεμόνι-τζίντζερ, σοκολάτα, καφέ, παπαρουνόσπορο, πορτοκάλι, λεβάντα, ρόδι και καρύδα. Αγοράστε τα online από εδώ.

Διακοσμητικά ιπποποταμάκια από σαπουνόπετρα
Τιμή: 8€ το ένα

Αξιολάτρευτα και πρωτότυπα, τα ιπποποταμάκια κατασκευάζονται στην Κένυα, από την ομάδα τεχνιτών Smolart, που αποτελείται από 60 γλύπτες. Με τα κέρδη από το δίκαιο εμπόριο, ο συνεταιρισμός Smolart εκτός από την ανάπτυξη της παραγωγικής προσφοράς, στηρίζει προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης περιθωριοποιημένων παιδιών για να ξεφύγουν από τη ζωή του δρόμου. Αγοράστε τα online από εδώ ή βρείτε τα στο κατάστημα της Action Aid στο Κουκάκι (Βεΐκου 2).

«Αυτάκια» για τον χειμώνα
Τιμή: 24€

Το πιο ζεστό –και πιθανότατα το πιο χαριτωμένο– χειμωνιάτικο αξεσουάρ που μπορείτε να χαρίσετε σε κάποιον, είναι αυτά τα γούνινα (από οικολογική, εννοείται, γούνα) προστατευτικά για τα αυτιά. Θα τα βρείτε στο Love It Concept (Μεσογείων 481, Αγία Παρασκευή) ή θα τα παραγγείλετε online από εδώ.

Ζακέτα fleece από τον Αρκτούρο
Τιμή: 28€

Με σύνθημα «φοράω μπλουζάκι – σώζω αρκουδάκι», ο Αρκτούρος, η οργάνωση για την προστασία της καφέ αρκούδας, προτείνει και φέτος μια καταπληκτική συλλογή ρούχων, από την οποία ξεχωρίσαμε αυτό το χουχουλιάρικο fleece με φερμουάρ. Εξαιρετικά ζεστό και άνετο για όλες τις ώρες της ημέρας, κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά χρώματα: Εκρού, μαύρο και μοβ. Αγοράστε το online από εδώ.

Τσάντα ώμου από το Kannabishop
Τιμή: 32,90€

Σε σκούρο κόκκινο, αλλά σαφώς μικρότερη από τον… σάκο του Αϊ-Βασίλη, και διαστάσεις τέτοιες που χωράει παντού και χωρά τα πάντα (21 x 4 x 19 εκατοστά). Είναι πολύ ελαφριά, για να την έχει παντού μαζί της, και διαθέτει διπλή εσωτερική τσέπη, μία με φερμουάρ και τέσσερις μολυβοθήκες, εύκολο άνοιγμα με μαγνήτες και ρυθμιζόμενο ιμάντα. Μπορείτε να την αγοράσετε και online από εδώ.

Vintage τηλέφωνο από το Retrosexual Vintage Shop
Τιμή: 45€ 

Αν η γυναίκα της ζωής σας είναι λάτρης των ρετρό αντικειμένων θα μπορούσατε, τώρα που το σκεφτόμαστε, αντί για το (καταπληκτικό παρ’ όλα αυτά) κόκκινο τηλέφωνο της φωτογραφίας, να της χαρίσετε μια βόλτα στον παράδεισο που λέγεται Retrosexual Vintage Shop (Αγίας Ειρήνης 3) για να την αφήσετε να διαλέξει εκείνη το δώρο της. Γραφομηχανές, φωτογραφικές μηχανές Polaroid, βαλίτσες, μολυβοθήκες, μίνι χρηματοκιβώτια, μίξερ, τασάκια, φωτιστικά και ραδιόφωνα από τις δεκαετίες του ’20 έως και του ’90 συνθέτουν την υπέροχη συλλογή του.

Κολιέ Crystal Queen
Τιμή: 47€

Χαριτωμένο σχέδιο (μαύρη καρδούλα με χρυσή κορώνα) και υλικά όπως επιπλατινωμένο ασήμι 925 και ημιπολύτιμοι λίθοι σπινελίου συνθέτουν αυτό το όμορφο κολιέ. Αγοράστε το online από εδώ.

Μπολερό από το Heel
Τιμή: 49,50€

Φοριέται με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους (σαν ζακέτα, σαν κασκόλ, σαν μπλούζα με κουκούλα, σαν top…) και είναι φτιαγμένο από 100% βαμβάκι. Θα το βρείτε στα καταστήματα Heel (δείτε τις διευθύνσεις εδώ) ή θα το αγοράσετε online από εδώ. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Και έξτρα μπόνους…
- Μια εκδρομή:
Μαζί σας, κατά προτίμηση. Θα την εκτιμήσει περισσότερο από κάθε άλλο δωράκι, και –μη νομίζετε– δεν θα σας στοιχίσει πολλά. Δείτε, για παράδειγμα, εδώ δέκα ρομαντικούς ξενώνες που δεν κοστίζουν ακριβά, κλείστε δωμάτιο για ένα Σαββατοκύριακο, και βάλτε στο κουτί του δώρου σας (ή στην κάλτσα του Άι-Βασίλη πάνω από το τζάκι) την εκτυπωμένη κράτηση.
- Εισιτήρια θεάτρου: Πάρτε ιδέες από την στήλη μας για το θέατρο, και αγοράστε δύο εισιτήρια για μια θεατρική παράσταση που πιστεύετε ότι θα της αρέσει.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v