Χειμερινά σπορ: Όσα θέλετε να ξέρετε

Εφοδιαζόμαστε με τον κατάλληλο εξοπλισμό, ντυνόμαστε ζεστά, μαθαίνουμε τα… βασικά και φεύγουμε για έξι ελληνικούς προορισμούς που ο χειμώνας και η αδρεναλίνη τους πάνε πολύ. Ακολουθήστε μας.
Χειμερινά σπορ: Όσα θέλετε να ξέρετε
των Ηρώς Κουνάδη, Νικόλα Γεωργιακώδη

Αν έχουμε ένα λόγο να αγαπάμε τον χειμώνα, αυτός είναι τα… παιχνίδια του. Γιατί δε λέμε, υπέροχες οι ατελείωτες ώες ηλιοθεραπείας και πλατσουρίσματος υπό τον καλοκαιρινό ήλιο, αλλά με τις πρώτες μας κουτρουβάλες (για εμάς τους αρχάριους) ή με τα πρώτα μας εντυπωσιακά σλάλομ (για εσάς τους προχωρημένους) στο αφράτο χιόνι, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί.

Τώρα, λοιπόν, που ο καιρός αποφάσισε να συμβαδίσει επιτέλους με την ένδειξη στα ημερολόγιά μας, περνάμε μια βόλτα από ένα κατάστημα Intersport (δείτε τις διευθύνσεις εδώ), εφοδιαζόμαστε με τον κατάλληλο εξοπλισμό και παίρνουμε τα βουνά… ζεστοί και στιλάτοι.

Δείτε στη δεξιά στήλη, Άρθρα Αφιερώματος, όσα πρέπει να ξέρετε για να ξεχωρίζετε το σλάλομ από το freestyle σαν επαγγελματίες, τους κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς για κάθε χειμωνιάτικο σπορ, και όλα τα μυστικά του σωστού εξοπλισμού για κάθε άθλημα και επίπεδο.

Καλές τούμπες, εχμ… καταβάσεις!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v