8 δωράκια γένους θηλυκού

8 δωράκια γένους θηλυκού
Για την γυναίκα της ζωής σας, για τη μαμά, την γιαγιά την κολλητή, την κόρη, για οποιαδήποτε υπέροχη γυναίκα θέλετε να κάνετε να χαμογελάσει φέτος τα Χριστούγεννα, έχουμε τουλάχιστον ένα δωράκι που δεν θα σας βγάλει εκτός budget.

Πλεκτό φόρεμα από τα H&M
Τιμή: 29,95€
Αυτό το πλεκτό φορεματάκι, με τα μακριά μανίκια, φοριέται τέλεια μόνο του, αλλά και πάνω από κολάν, για ζεστές και στιλάτες εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ. Η σύνθεσή του είναι 25% βισκόζη, 40% βαμβάκι, 5% ανγκορά και 30% πολυαμίδη. Το κορδονάκι στη μέση επιτρέπει την ρύθμιση της σούρας, που κολακεύει κάθε σιλουέτα. Αγοράστε το online από εδώ, ή από τα καταστήματα H&M (διευθύνσεις εδώ).
Δείτε περισσότερες προτάσεις για φορέματα εδώ.

Κασκόλ από το Fullah Sugah
Τιμή: 13,41€
Στυλ και ζεστασιά, ή αλλιώς το τερπνό μετά του ωφελίμου. Και μην σκεφτείτε πως έχει αρκετά: τα κασκόλ είναι πάντα ευπρόσδεκτο δωράκι, συνδυάζονται εύκολα με όλα μας τα ρούχα και μας αρέσουν γιατί, εκτός όλων των άλλων, λίγα δώρα αποπνέουν την τρυφερότητα εκείνων που σκοπός τους είναι να μας κρατούν ζεστές. Το κασκόλ της φωτογραφίας διατίθεται σε πολλά διαφορετικά χρώματα (ασπρόμαυρο, πράσινο σκούρο με μαύρο και γκρι, μαύρο-φούξια και μπλε-γκρι) για να συνδυάζεται ακόμα ευκολότερα και με ακόμα περισσότερα. Αγοράστε το online από εδώ ή από κάποιο από τα καταστήματα Fullah Sugah (δείτε τις διευθύνσεις εδώ)
Δείτε περισσότερες προτάσεις για ζεστά χειμωνιάτικα αξεσουάρ εδώ.

Εισιτήριο για τη συναυλία της Monika στη Στέγη
Τιμή: από 18€ έως 32€ (ανάλογα τη θέση)
Η Μόνικα εγκαινιάζει τη νέα χρονιά στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών με μια σειρά μουσικών παραστάσεων με τίτλο Primal, στις 2, 3, 4, 5 και 6 Ιανουαρίου του 2013. Οι παραστάσεις/ συναυλίες αποτελούν την πρώτη επίσημη live επιστροφή της Μόνικα στην Αθήνα, λίγο πριν την κυκλοφορία του τρίτου της προσωπικού δίσκου. Επί σκηνής θα συνοδεύεται εκτός από την μπάντα της, από έγχορδα, πνευστά και μεγάλη χορωδία, ενώ το οπτικό και εικαστικό στίγμα της παράστασης θα δώσουν ο σχεδιαστής φωτισμού Γιώργος Τέλλος και η κολεκτίβα από το Λονδίνο και τη Μαδρίτη Watergun, που υπογράφει το ειδικά σχεδιασμένο για την παράσταση/ συναυλία video art.
Διαβάστε περισσότερα για τις παραστάσεις εδώ και… δοκιμάστε την τύχη σας, για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για τις 2 Ιανουαρίου στον διαγωνισμό του in2life, εδώ.

Γούρια από την Venetia Vilviridis
Τιμές: 25€ το μήλο, 35€ το φίδι
Ένα ασημένιο μήλο επιχρυσωμένο με ροζ χρυσό 18 καρατίων ή με μαύρο επιπλατίνωμα, σε μενταγιόν ή βραχιόλι, και ένα επίσης ασημένιο φίδι με τα ίδια χαρακτηριστικά, αναλαμβάνουν να φέρουν τύχη στην κάτοχό τους για την νέα χρονιά. Και τα δύο διατίθενται επίσης σε σκουλαρίκια, μπρελόκ και επιτραπέζια μορφή. «Το φίδι ως σύμβολο δύναμης, σοφίας και ίασης, να σας προστατέψει από τους εχθρούς και το μήλο ως σύμβολο γονιμότητας, να πολλαπλασιάσει τις χαρές σας», όπως λέει και η δημιουργός των κοσμημάτων Stella V. Θα τα βρείτε στα καταστήματα Venetia Vilviridis, Κασσαβέτη 19, Κηφισιά (210-6236617), Βουκουρεστίου 2, Αθήνα (210-3219408) και Βουκουρεστίου 14, Αθήνα (210-3635145). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Έργο τέχνης από το Deviantart
Τιμή: από 10-15€
Μικρά αριστουργήματα μοντέρνας τέχνης, γλυπτά, πίνακες, κούπες, παζλ και πρωτότυπα διακοσμητικά από καλλιτέχνες που τα ανεβάζουν οι ίδιοι στο site (κάπως σαν το Etsy.com, απλά με έργα τέχνης αντί για κοσμήματα) θα βρείτε στο e-shop του Deviantart. Ο χαριτωμένος –όσο και… υπαινικτικός, για τη μοναδικότητα της παραλήπτριας του δώρου σας– πίνακας της φωτογραφίας διατίθεται σε απλή εκτύπωση (πόστερ), ή κορνιζαρισμένος, σε καμβά, σε μπλουζάκι, σε μαξιλάρι, σε τσάντα και σε θήκη για το iPhone. Η τιμή του ξεκινά από 15 δολάρια, ήτοι περί τα 12€. Αγοράστε τον online, από εδώ

Θερμαινόμενο μαξιλάρι-ζωάκι από το Ouaou.gr
Τιμή: 16,45€
Ποιος δεν θα ήθελε ένα ζεστό μαξιλάρι στο κρεβάτι του ή στον καναπέ που αράζει με κουβερτούλα για ταινία; Τα Θερμαινόμενα Μαξιλαράκια- Σκυλάκια μπορούν να προστατεύσουν την παραλήπτρια του δώρου σας από το κρύο με τον πιο απλό τρόπο. Η αφαιρούμενη κοιλίτσα τους, αρωματισμένη με χαλαρωτική λεβάντα, μπορεί να ζεσταθεί στο φούρνο μικροκυμάτων μέσα σε ένα μόλις λεπτό. Ακόμη, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε άνετο μαξιλάρι, ανοίγοντας απλά την ταινία βέλκρο στην κοιλιά τους. Ένας ζεστός και τρυφερός σύντροφος για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε το online από το Ouaou.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

Άρωμα Narciso Rodriguez for her
Τιμή: 75€
Ένα από τα αγαπημένα μας χειμωνιάτικα αρώματα, με νότες από άνθη πορτοκαλιάς και βανίλια στην κορυφή του, και αρώματα ξύλου και vetiver στη βάση του, αναδίδει αέρα μυστηρίου και ταιριάζει γάντι στις βραδινές της εμφανίσεις. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών (Hondos, Sephora κλπ) και διαθέσιμο για online αγορά στο Plus4U.gr

Μάθημα Pole Dancing από το Days 4U
Τιμή: 20€
Συνδυάζει χορό και γυμναστική, γυμνάζει όλο το σώμα, χαρίζει αυτοπεποίθηση και γενικότερη ευεξία, είναι –προφανώς– σέξι και έχει εξελιχθεί σε μανία τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Το Days 4U προτείνει να χαρίσετε στην γυναίκα της ζωής σας ένα εισαγωγικό μάθημα pole dancing μίας ώρας, πληρώνοντας μόλις 20€, συν 4,50€ για την συσκευασία δώρου (μπορείτε να το στείλετε και εντελώς δωρεάν ως e-voucher). Το δωράκι-εμπειρία περιλαμβάνει και δωρεάν εγγραφή σε έναν κύκλο μαθημάτων (αξίας 20€) για την περίπτωση που η παραλήπτρια του δώρου σας ενθουσιαστεί με το σπορ. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Just Pole Dancing, στο Χαλάνδρι. Δείτε λεπτομέρειες για το pole dancing, αλλά και για την σχολή, εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v