Skinny Whales: Η αγάπη μας για την μουσική μάς κάνει να συνεχίζουμε

Skinny Whales: Η αγάπη μας για την μουσική μάς κάνει να συνεχίζουμε
συνέντευξη στον Γιώργο Κόκουβα

Ο Γιώργος Αναστασάκης στα φωνητικά, ο Άγγελος Καραπλής στην κιθάρα, ο Johnny “Goldhair” Χρυσομάλλης στο μπάσο και ο Jonathon Papas στα ντραμς είναι οι Skinny Whales, μας χάρισαν όμορφες rock indie μελωδίες με το πρώτο τους EP Skinny Whales – 21:01, ετοιμάζουν φρέσκο υλικό που θα "βρίσκεται ανάμεσά μας" σύντομα, και ως τότε, μας μιλούν για την ελληνική αγγλόφωνη μουσική σκηνή, για "κοκαλιάρες φάλαινες" και για αυτό που αγαπούν να κάνουν - τι άλλο; μουσική. 

*Πώς προέκυψε το όνομα του συγκροτήματος;
Υπήρχαν πολλές ιδέες για το όνομα της μπάντας..τελικά καταλήξαμε στον τίτλο ενός από τα τραγούδια που γράφαμε εκείνη την περίοδο!

*Τι σημαίνει για εσάς indie;
Ο χαρακτηρισμός Indie υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και βγαίνει απ'το Independent. Μας αρέσουν πολλές μπάντες από το χώρο αυτο! Είναι ίσως ένα Label για να καταλαβαίνει ο κόσμος περίπου τι μουσική παίζουμε!

*Η μουσική σας με τρεις λέξεις;
Rock 'n Roll!

*…και με λίγες περισσότερες;
Ασχολούμαστε όλοι μας με τη μουσική εδώ και πολλά χρόνια και συνθέτουμε επισης! Προτιμάμε κάποια είδη περισότερο από κάποια άλλα... ας πούμε οτι είναι αυτό που βγαίνει από μέσα μας.

*Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει μια νέα μπάντα στα πρώτα της βήματα;
Οι δυσκολίες είναι πολλές, κυρίως λόγο της αντιμετώπισης της Ελληνικής μουσικής σκηνής στα αγγλόφωνα συγκροτήματα και των περιορισμένων χώρων για Live εμφανίσεις! Η αγάπη μας όμως για αυτήν, μας κάνει να συνεχίζουμε!


*Μπορεί ένα συγκρότημα, από οικονομικής άποψης, να ζήσει από αυτό που κάνει;
Δύσκολο..

*Ένα κομμάτι που σας εκφράζει περισσότερο αυτό τον καιρό;
”Times for heroes” από Libertines

*Μελλοντικά σχέδια-lives;
Βρισκόμαστε στη διαδικασία ηχογράφησης του νέου μας ΕΡ που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του Οκτώβρη και σίγουρα θα υπάρξουν live εμφανίσεις κυρίως στην Αθήνα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v