Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε βιβλία για την παραλία

Το In2life, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους, προσφέρει αντίτυπα καινούργιων τίτλων βιβλίων, για να πάρετε μαζί σας στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε βιβλία για την παραλία
Στο καράβι, στην παραλία, στο μπαλκονάκι του ξενοδοχείου νωρίς το πρωί, στο κρεβάτι μετά το απογευματινό μπάνιο… το βιβλίο αποτελεί τον πιο απαραίτητο καλοκαιρινό μας σύντροφο και το Καλοκαίρι την ιδανική εποχή για να «καταβροχθίσουμε» όλα εκείνα τα βιβλία που τον Χειμώνα δεν προλάβαμε.

Ποια βιβλία, όμως; Το In2life σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους, ανάτρεξαν στις λίστες με τους νεώτερους τίτλους βιβλίων, από Έλληνες και ξένους συγγραφείς, και ξεχώρισαν 41 που θα συζητηθούν πολύ φέτος το Καλοκαίρι.

Το καλύτερο; Όλα αυτά τα βιβλία μπορούν να γίνουν δικά σας, δηλώνοντας συμμετοχή στην εκάστοτε Φόρμα Διαγωνισμού που έχει δημιουργηθεί για τον κάθε εκδοτικό οίκο (δείτε στα Άρθρα του Αφιερώματος, πάνω δεξιά). Δείτε βιβλιο-προτάσεις για φέτος το καλοκαίρι και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό που σας ενδιαφέρει!

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 19 Ιουλίου και τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευτούν στο κάθε Άρθρο του Αφιερώματος.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v