Camping: Θα μας αντέξει… η σκηνή

Γιατί να προτιμήσετε camping; Τι πρέπει να προσέξετε από το στήσιμο της σκηνής μέχρι την… αποχώρηση; Πού βρίσκονται τα πιο οργανωμένα ελληνικά campings και ποιες περιοχές φημίζονται για το ελεύθερο (κι ωραίο); Όσα θέλετε να ξέρετε, σε ένα «σκιερό» αφιέρωμα.
Camping: Θα μας αντέξει… η σκηνή
Αν το καλοσκεφτείτε, καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποφύγουμε τη φύση. Σπίτι – δουλειά – αυτοκίνητο καθημερινά, μέχρι που συνειδητοποιούμε πως έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε κελάηδημα ή να πατήσουμε γρασίδι αντί για τσιμέντο. 
Γιατί να συνεχίσουμε το ίδιο «τροπάρι» και στις διακοπές; Η πιο οικονομική, πιο οικολογική, ίσως λιγότερο «άνετη» αλλά πιο διασκεδαστική εναλλακτική από ένα επίσης τσιμεντένιο δωμάτιο ξενοδοχείου περιστρέφεται γύρω από την σκιά που προσφέρει μια απλή σκηνή και επεκτείνεται μέχρι εκεί που τελειώνει η φύση - σε μια αμμουδιά που βρέχεται από γαλαζοπράσινα νερά ίσως;

Σωστά καταλάβατε. Περί camping ο λόγος, και έχουμε όλους τους λόγους που θα πρέπει να το προτιμήσετε αυτό το καλοκαίρι. Έχουμε επίσης τις διευθύνσεις για να στήσετε σκηνή σε οργανωμένα ή σε εντελώς ελεύθερα «hot spots» ανά την Ελλάδα. Έχουμε και συμβουλές για να μυήσετε τα παιδιά σας στην ιεροτελεστία του camping, και να φύγετε σώοι και αβλαβείς από αυτό. Έχουμε φροντίσει, τέλος, να μιλήσουμε με τους ειδικούς, και να καταγράψουμε σε ένα video-αφιέρωμα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να σας… αντέξει η σκηνή. 

Στα άρθρα του αφιερώματος που θα βρείτε πάνω δεξιά, έχουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το camping. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι η διάθεση να μπείτε στον μαγικό, υπαίθριο κόσμο του. Έχετε;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v