Βιβλιοπροτάσεις για τις γιορτές: Καλή (χριστουγεννιάτικη) ανάγνωση

Είτε για τον εαυτό μας, είτε για τους άλλους, δεν υπάρχει πιο σίγουρη επένδυση για την γωνιά των δώρων κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο από ένα βιβλίο. Γιατί μαζί του, χαρίζουμε έναν ολόκληρο κόσμο. Δείτε προτάσεις για 18 τέτοιους «κόσμους» και πείτε «χρόνια πολλά» με ένα βιβλίο.
Βιβλιοπροτάσεις για τις γιορτές: Καλή (χριστουγεννιάτικη) ανάγνωση
Ο χειμερινός στίβος των εκδόσεων έχει «ανάψει» για τα καλά, και οι γιορτές των Χριστουγέννων μας δίνουν άλλη μια αφορμή να περάσουμε από τα βιβλιοπωλεία και να ξεφυλλίσουμε τα υποψήφια δώρα μας.

Είτε θέλετε να προσφέρετε ένα βιβλίο ως δώρο, είτε να χαρίσετε έναν «νέο φίλο» στον εαυτό σας, ο φετινός αναγνωστικός σάκος του Άη-Βασίλη περιέχει αρκετές επιλογές για κάθε γούστο.

Αν προτιμάτε τις σύντομες ιστορίες, οι Έλληνες συγγραφείς φρόντισαν να γεμίσουν μαζικά τα ράφια των βιβλιοπωλείων με διηγήματα. Αν από την άλλη δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από ένα καλό μυθιστόρημα, ο «μπαξές» των σελίδων περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από Έλληνες και ξένους συγγραφείς, για να σας κρατήσουν συντροφιά στις μέρες των γιορτών, που όλοι έχουμε λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο να αφιερώσουμε σε ένα καλό βιβλίο.

Στα υποθέματα του αφιερώματος που μπορείτε να βρείτε πάνω δεξιά, ο blogger Πατριάρχης Φώτιος προτείνει βιβλία για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Οι επιλογές χωρίζονται σε ελληνικά διηγήματα, ελληνική λογοτεχνία και ξένη λογοτεχνία. Καλές γιορτές και καλές αναγνώσεις.

Γράφει ο blogger Πατριάρχης Φώτιος
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v