Δώρα αξίας €301 και πάνω

Δώρα αξίας €301 και πάνω
 *Netbook: Lenovo IdeaPad S10-3s
Ένα μικρό και ιδιαίτερα κομψό netbook, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας εν κινήσει. Διαθέτει οθόνη διάστασης 10.1" LED, υποστηρίζει ανάλυση 1280x720 και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 1,2 κιλά. Ο γυναικείος χαρακτήρας της συσκευής, εκφράζεται από το καλαίσθητο γραφικό στο κάλυμμα αλλά και τα φινιρίσματά του.
(ενδεικτική τιμή €400)

*Tablet 10": 
Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500)
Όταν ο προϋπολογισμός ενός δώρου ξεφεύγει από τα €300 ή €400 τότε μπορούμε να κάνουμε λόγο για συσκευές που αποτελούν την αιχμή του δόρατος της σύγχρονης τεχνολογίας. Το Galaxy Tab 10.1 συνδυάζει ισχυρή επεξεργαστική ισχύ, υψηλή ποιότητα και διακριτικές διαστάσεις και βάρος. Διαθέτει διπύρηνο Tegra επεξεργαστή, οθόνη 10.1" (1280x800), υποστήριξη βίντεο Full HD και Android 3.1 Honeycomb. Ένα από τα "αντικείμενα πόθου" μεταξύ των σύγχρονων συσκευών τεχνολογίας.
(ενδεικτική τιμή €580)

*Φωτογραφική μηχανή DSLR: 
Canon EOS 1100D
Αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο σε κάποιον ή κάποια, που έχει έφεση ή απλή αγάπη για τη φωτογραφία, τότε μια DSLR είναι ιδανική περίπτωση δώρου. Οι δυνατότητες μιας DSLR είναι για αυτούς που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη φωτογραφία και η περίπτωση της Canon EOS 1100D είναι το ιδανικό ξεκίνημα.
(ενδεικτική τιμή €499)

*3D TV: LG DM2350D-PZ LED TV
Από τις καλύτερες ευκαιρίες για να μπείτε - ή να βάλετε αυτόν που θα το δωρίσετε, στον κόσμο του 3D. Μια κομψή LED TV 23 ιντσών, η οποία διαθέτει τεχνολογία LGCinema 3D, προσφέροντας φωτεινή και ζωντανή εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα (flicker-free). Διαθέτει δε, 3D γυαλιά που ζυγίζουν μόλις 10 γραμμάρια και δε χρειάζονται μπαταρίες. Με τη συγκεκριμένη οθόνη το τρισδιάστατο σινεμά και gaming μπαίνει στην καθημερινότητα σας, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών διασκέδαση.
(ενδεικτική τιμή €350)

*Laptop: Dell Inspiron 15R
Αν το budget σας το επιτρέπει, τότε το να δωρίσετε ένα laptop είναι μια καθ' όλα ασφαλής λύση που θα χρησιμεύσει ποικιλοτρόπως. Η επιλογής μας αφορά ένα laptop της Dell, που σημαίνει ότι εκτός από, επιδόσεις και ποιότητα κατασκευής, θα έχετε και την καλύτερη υποστήριξη για ό,τι και αν πάθει το laptop σας. Η σειρά 15R θα περιλαμβάνει μοντέλα με διαφορετικές συνθέσεις, τιμές και χρώματα.
(ενδεικτική τιμή €430)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v