Άη-Βασίλης ο… Gadget-άκιας

Αν ακόμη αναρωτιέστε τι δώρα θα χαρίσετε στους δικούς σας ανθρώπους, η τεχνολογία έχει την απάντηση, με χρήσιμα gadgets για κάθε τσέπη. Διαβάστε το αφιέρωμα και… πάρτε (τεχνολογικές) ιδέες.
Άη-Βασίλης ο… Gadget-άκιας
του Χρήστου Τζώρτζη

Μπορεί η κρίση να είναι παρούσα και να έχει καλύψει την καθημερινότητά μας, ωστόσο παρόντα είναι και τα αγαπημένα μας πρόσωπα και εν όψει Χριστουγέννων, όλους μας απασχολούν τα δώρα που θα κάνουμε. Μια "πιασάρικη" ιδέα είναι η τεχνολογία. Τα προϊόντα τεχνολογίας δεν είναι αναγκαστικά ακριβά και μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα.

Στα υποθέματα αυτού του αφιερώματος, τα οποία θα βρείτε πάνω δεξιά, παρουσιάζονται μερικές χρήσιμες ιδέες δώρων, που σχετίζονται με την τεχνολογία. Τα δώρα χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το διαθέσιμο ποσό που θα δαπανήσετε και έχουν ως εξής: 1) €10 - €50, 2) €51- €100, 3) €101-€150, 4) € 151-€200, 5) € 201-€300 και 6) €301 και πάνω.

Με αυτή τη διαβάθμιση καλύπτουμε, τόσο οικονομικές λύσεις, όσο και λύσεις προς πολύ οικεία πρόσωπα, όπου το budget είναι πάντα αυξημένο. Μην ξεχνάτε βέβαια πως το δώρο μπορεί να είναι και προς τον εαυτό σας. Καλά Χριστούγεννα!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v