Sony VPCL21M1E/B.GC2

Sony VPCL21M1E/B.GC2
Ένα από τα καλύτερα μοντέλα της κατηγορίας "all-in-one" είναι το Sony Vaio VPC-L21M1E/B το οποίο αποτελείται από μια προηγμένη οθόνη αφής Full HD 24" με οπίσθιο φωτισμό LED και τεχνολογία αφής, μέσω της οποίας μπορείτε να δώσετε οποιαδήποτε εντολή αλλά και να περιηγηθείτε μενού, να ανοίξετε φακέλους, να ενεργοποιήσατε περιεχόμενο, κλπ. Στο “πακέτο” περιλαμβάνονται ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με Blu-Ray drive για να απολαμβάνετε υψηλής ανάλυσης ταινίες, ενώ η κάρτα γραφικών υψηλής απόδοσης NVIDIA GeForce GT 540M, με 1GB αποκλειστικής μνήμης βίντεο θα δώσει ζωή στα παιχνίδια και τις ταινίες σας. Ο surround ήχος βασίζεται στην τεχνολογία S-force 3D και το chip ήχου DSP, που αποδίδουν κρυστάλλινο και ζωντανό ήχο στη μουσική και τις ταινίες σας από τα ενσωματωμένα μεγάφωνα.

Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών ο υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με τον επεξεργαστή Intel Core i5-2410 Μ και με μνήμη RAM 4GB DDR3 για να επεξεργαστείτε φωτογραφίες και βίντεο, να παίξετε παιχνίδια και να κάνετε κάθε εργασία με εξαιρετικούς ρυθμούς απόκρισης, ενώ ο σκληρός δίσκος χωρητικότητας 1ΤB είναι αρκετός για να αποθηκεύσετε όλα σας τα δεδομένα, τις φωτογραφίες, τη μουσική και τα προγράμματα προσφέροντας άνεση εργασίας και άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Το VPCL21M1E/B.GC2 δεν υπολείπεται ούτε σε θέματα δικτύωσης: Wi-Fi, υποδοχή Gigabit Ethernet για ενσύρματη σύνδεση και ενσωματωμένο Bluetooth ώστε να συνδέεστε με άλλες συμβατές συσκευές ασύρματα. Διαθέτει τρεις USB 2.0, ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο για videoconference. Η διαγώνιος της οθόνης του είναι 24'' με ανάλυση 1920 x 1080, ενώ το λειτουργικό σύστημα Windows 7 Home Premium 64 Bit είναι προεγκατεστημένο.

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι κατά το δυνατόν περιορισμένες αν και το βάρος της βρίσκεται στα 11,5 κιλά: 16,8 Χ 60,8 Χ 42,9 εκατοστά. Ο υπολογιστής είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά στη τελική ενδεικτική τιμή λιανικής των 1.500 ευρώ και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v