LG BX580: Το πρώτο σας Blu-Ray player

LG BX580: Το πρώτο σας Blu-Ray player
Το player αυτό της LG εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες των νέων 3D τηλεοράσεων και συνδυάζει την αξεπέραστη ποιότητα εικόνας Full HD με λειτουργίες, όπως BD-Live για να “κατεβάσετε” πρόσθετο περιεχόμενο για τις ταινίες σας και τεχνολογία Wi-Fi για να συνδεθείτε ασύρματα στο internet και να δείτε βίντεο από το YouTube και άλλα δημοφιλή sites απευθείας στην τηλεόρασή σας.

Η συσκευή χρησιμοποιεί την τεχνολογία NetCast Entertainment Access η οποία θα αναζητήσει μέσω του οικιακού ασύρματου δικτύου σας μία σύνδεση internet, θα συνδεθεί και θα σας δώσει αμέτρητες διαδραστικές επιλογές, με πρόσβαση σε online περιεχόμενο χωρίς τη μεσολάβηση υπολογιστή.

Παράλληλα, το μοντέλο είναι σε θέση να αναπαράγει επίσης όλους τους τύπους δίσκων και αρχείων, όπως MKV, DivX, AVCHD, MP3, WMA, JPEG, ακόμα και από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, διαθέτει σύστημα αναβάθμισης της ποιότητας εικόνας, παρέχει συναρπαστική ποιότητα και βελτιωμένη λεπτομέρεια στα κοινά DVD τυπικής ανάλυσης με 1080p up-scaling μέσω HDMI.

Η συσκευή κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση, στην ενδεικτική τελική τιμή λιανικής των 169 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v