SPECIALSΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

LG LEX8 NANO Full LED

Η LG LEX8 NANO Full LED παρά τις περιορισμένες ίντσες της παραμένει μία αξιόλογη πρόταση στον χώρο των 3D τηλεοράσεων. Αν αγνοήσουμε τον περιορισμό στις 47'', μπορούμε να επικεντρωθούμε στην τεχνολογία NANO Lighting, στο πάχος 0,88 εκ. και στο πλαίσιο της οθόνης που φτάνει μόλις τα 1,25 εκ. σε φάρδος. Με την χρήση νανοτεχνολογίας στον οπίσθιο φωτισμό οι εικόνες είναι καθαρές, φωτεινές και πιο απαλές από ποτέ, καθώς το φως εξαπλώνεται ομοιόμορφα. Ακόμη και στον τομέα της 3D προβολής, η LEX8 έχει εξίσου εντυπωσιακές επιδόσεις, προσφέροντας τρισδιάστατες εικόνες με πρωτοφανή ευκρίνεια και φωτεινότητα. Επιπλέον, το πάνελ των 47'' διαθέτει τεχνολογία Anti-Reflection, που μειώνει τις αντανακλάσεις από εξωτερικές πηγές φωτός, διασφαλίζοντας ότι η εικόνα παραμένει πάντα εξαιρετικά ευκρινής.

Επιπλέον, η LEX8 ενσωματώνει την τεχνολογία TruMotion 400Hz της LG, η οποία παρέχει ταχύτερο ρυθμό επεξεργασίας των κινούμενων εικόνων, μειώνοντας στο ελάχιστο τα φαινόμενα θολούρας κατά την προβολή, ενώ το επίπεδο συνδεσιμότητας της με 3 θύρες HDMI, 2 USB και μία υποδοχή Ethernet, στέκεται σε αξιοπρεπή επίπεδα. Χάρη στην υποστήριξη DLNA μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε PC ή δικτυακό μέσο αποθήκευσης, επιτρέποντας να απολαύσετε χωρίς περιορισμούς το περιεχόμενο από την ψηφιακή βιβλιοθήκη σας.

Παράλληλα, τρεις ειδικές ρυθμίσεις AV Mode (Cinema, Sport, Game) παρέχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας & ήχου σε κάθε περίπτωση με τον πιο εύκολο τρόπο. Η λειτουργία εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα και χρώματα στις ταινίες όπως σε έναν κινηματογράφο, ρεαλιστική κίνηση στα αθλητικά και μια δυναμική εμπειρία για τα βιντεοπαιχνίδια.

Η τηλεόραση κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, και συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών του κατασκευαστή της. Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής (με φόρο) του μοντέλου των 47'' είναι 5.000 ευρώ.

άρθρα αφιερώματος

"Παιδεία είναι αυτό που επιβιώνει όταν όλα όσα έχουν μαθευτεί ξεχνιούνται."

B.F. Skinner, 1904-1990, Αμερικανός ψυχολόγος

 • 1726 - Ιδρύεται το Ανώτατο Μυστικό Συμβούλιο στη Ρωσία.
  1846 - Εγκαθίσταται επίσημα στο Ώστιν η κυβέρνηση της νεοσυσταθείσας πολιτείας του Τέξας. Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας του Τέξας παραχωρεί επίσημα την εξουσία της στην κυβέρνηση της πολιτείας του Τέξας μετά την προσάρτηση του Τέξας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
  1878 - Ο Τόμας Έντισον λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον φωνογράφο.
  1884 - Περισσότεροι από 60 ανεμοστρόβιλοι χτυπούν τις Νότιες Ηνωμένες Πολιτείες.
  1915 - Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: αρχίζει η πρώτη ναυτική επίθεση στα Δαρδανέλλια όταν μία ισχυρή αγγλο-γαλλική δύναμη βομβαρδίζει το οθωμανικό πυροβολικό κατά μήκος της ακτής της Καλλίπολης.
  1936 - Υπογράφεται το Σύμφωνο Σοφούλη-Σκλάβαινα μεταξύ των κόμματος των φιλελεύθερων και των κομμουνιστών του Παλαϊκού Μετώπο.
  1942 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: σχεδόν 250 ιαπωνικά πολεμικά αεροπλάνα επιτίθενται στο Ντάργουιν, στη βόρεια Αυστραλία.
  1942 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Φραγκλίνος Ρούζβελτ υπογράφει το εκτελεστικό διάταγμα 9066, επιτρέποντας στους Αμερικανούς στρατιωτικούς να μεταφέρουν Ιάπωνες Αμερικανούς σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
  1945 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Μάχη της Ίβο Τζίμα. Περίπου 30.000 Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάζονται στην Ίβο Τζίμα.
  1959 – Το Ηνωμένο Βασίλειο χορηγεί στην Κύπρο ανεξαρτησία, η οποία θα ανακηρυχθεί επισήμως στις 16 Αυγούστου του 1960.
  1976 - Ο Τζέραλντ Φορντ ανακαλεί το εκτελεστικό διάταγμα 9066 που οδήγησε στη μετεγκατάσταση των Ιαπώνων Αμερικών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

© 2002-2020 MEDIA2DAY