Microsoft LifeCam HD Cinema: Για εικόνα κρύσταλλο

Η Microsoft με την HD LifeCam Cinema είναι μακράν ένα από τα καλύτερα μοντέλα webcamera παγκοσμίως, με εξαιρετική σχέση τιμής /απόδοσης. Με ιδιαίτερα υψηλή ευκρίνεια (στα 30fps), ανάλυση 1280x720 και πεντακάθαρο ήχο, οι συνομιλητές σας θα νομίζουν ότι βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο.

Το σώμα της συσκευής είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ενώ έχει universal προσαρμογέα στη βάση της για εύκολη προσαρμογή σε κάθε τύπο οθόνης. Με τον γυάλινο φακό, την λειτουργία αυτόματης εστίασης, το 4x ψηφιακό zoom και την τεχνολογία noise cancelling θα πραγματοποιήσετε μοναδικές λήψεις με ιδιαίτερη ευκολία.

Επιπλέον μία σειρά από λειτουργίες και δυνατότητες την καθιστούν μοναδική. Έτσι, διαθέτει Auto Focus, λειτουργία “ClearFrame”, η οποία αποδίδει πιο καθαρό και λεπτομερές βίντεο ακόμη και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό, ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο και πολλά ενσωματωμένα video effects.

Η κάμερα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, στην τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο των 75 ευρώ, ενώ συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v