Siemens Gigaset A580 IP: Και σταθερό και Skype

Μία εξαιρετική σκέψη εφόσον έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιείτε το skype μέσω ενός κλασσικού DECT ασύρματου τηλεφώνου, είναι να αγοράσετε το Gigaset A580 IP της Siemens. Το νέο ασύρματο τηλέφωνο της Siemens ενσωματώνει τηλεφωνία μέσω σταθερής γραμμής αλλά και μέσω internet σε μία μόνο συσκευή, ενώ οι δύο λειτουργίες είναι σε θέση να λειτουργούν και ταυτόχρονα, καθώς η συσκευή αντιμετωπίζει το skype ως μία δεύτερη γραμμή.

Το τηλέφωνο σας επιτρέπει να εναλλάσσετε εύκολα κλήσεις μέσω Internet και κλήσεις σταθερής τηλεφωνίας με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ η τεχνολογία HDSP (High Definition Sound Performance) θα φροντίσει επιπλέον να ακούτε εντελώς καθαρά τον συνομιλητή σας ακόμη και με μία χαμηλής ποιότητας κλήση.

Επιπλέον, το Gigaset A580IP είναι multi-line συσκευή. Υποστηρίζει μέχρι έξι ακουστικά για ισάριθμους λογαριασμούς VoIP, δηλαδή λύσεων όπως το skype, ακόμη και διαφορετικών παρόχων, και την ελευθερία να κάνετε μέχρι και 3 παράλληλες κλήσεις (2 VoIP και 1 σταθερή κλήση).

Εξάλλου, το Gigaset A580IP χρησιμοποιεί την τεχνολογία ECO DECT PLUS με μηδενική ακτινοβολία σε κατάσταση αναμονής και φόρτισης, και ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στην ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο των 80 ευρώ και συνοδεύεται από εγγύηση αντιπροσωπείας 2 ετών.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v