Έξοδος για δύο

Έξοδος για δύο
Τα bars θα είναι στολισμένα με καρδιές και κόκκινα μπαλόνια. Τα live events θα μονοπωλούνται από μελιστάλαχτες ερμηνείες και ερωτικές μπαλάντες. Οι χοροί για δύο θα έχουν την τιμητική τους, ενώ τα θέατρα θα προσαρμοστούν κι αυτά στις απαιτήσεις της ημέρας. Μπορεί φέτος η γιορτή να πέφτει Δευτέρα, στην αρχή της εβδομάδας, αλλά τα ζευγάρια σίγουρα δεν πτοούνται και ο έρωτας αξίζει ένα hangover το πρωί της Τρίτης.

Milonga night στο Socialista
Ρομαντική ατμόσφαιρα, ερωτική μουσική, παθιασμένοι αργεντίνικοι ρυθμοί, νοσταλγικές μελωδίες, τρυφερός φωτισμός και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τις ντάμες και τους καβαλιέρους το βράδυ της Δευτέρας στο Socialista. Μία τέτοια βραδιά, όλα μπορούν να συμβούν, αφού ακόμη και αν δεν έχετε ταίρι, ο χορός για δύο και η ρομαντική ατμόσφαιρα μπορούν να… επανορθώσουν. Κλασικά και μοντέρνα τάνγκο, βάλς και μιλόνγκες θα δημιουργήσουν παθιασμένα ζευγάρια, ενώ το special tango show του Carlos Dall’Asta και της Μαρίας Καραγεώργου θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Η βραδιά χορού ξεκινά στις 22.30.
Socialista, Τριπτολέμου 33, Γκάζι, τηλ. κρατήσεων: 210 3474733

Caveman… in love!
Ο άνθρωπος των σπηλαίων είναι για ακόμη μια φορά ερωτοχτυπημένος και ο ήρωας που δημιούργησε ο Rob Becker και ενσαρκώνει για ακόμη μία σεζόν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο θέατρο Coronet φοράει τα «ρομαντικά» του και μας καλεί για έναν απολαυστικό μονόλογο, στον οποίο προσπαθεί να βρει λύση στα αναπάντητα ερωτήματα του έρωτα.
Coronet, Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι, τηλέφωνα : 210 – 7012123 και 210 – 7012511, εισιτήριο: 23 ευρώ, φοιτητικό 18 ευρώ.

Ο Ταλαντούχος κ. Ρίπλεϊ
Ο «απατεώνας» του έρωτα, Τομ Ρίπλεϊ, υποδέχεται το βράδυ της Δευτέρας τους θεατές σε… ζευγάρια, με ειδική προσφορά. Ερωτευμένοι ή μη, οι θεατές θα πληρώνουν τα δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός, για να απολαύσουν την ιστορία που έπλασε η Patricia Higsmith. Παρουσιάζεται σε θεατρική μεταφορά από την ομάδα NAMASTE στο θέατρο Προσκήνιο (Στουρνάρη και Καπνοκοπτηρίου 8, τηλ: 210 8252242, τιμή εισιτηρίου: 18 ευρώ).

Lacta Surprises στο The Mall
Ο φτερωτός θεός παίρνει μαζί του το κυριότερο «όπλο» του, την σοκολάτα και φέρνει στο Mall εκτός από ερωτική διάθεση, πολλά φρέσκα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας για live events, επεκτείνοντας την γιορτή του έρωτα από ημέρα σε τριήμερο. Η Lacta μαζί με το MTV δίνουν την ευκαιρία στους ερωτευμένους να υποδεχθούν και να εκφράσουν την αγάπη τους στο άλλο τους μισό, σε ένα pre-Valentine’s τριήμερο εκδηλώσεων από την Παρασκευή 11 έως και την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου. Τα happenings περιλαμβάνουν live από αγαπημένους καλλιτέχνες με την πιο ερωτική τους διάθεση. Τάμτα, Vegas, Κόκκινα Χαλιά, GAD, Tareq, Mark Angelo feat. Shaya, DJ Dino feat. Nancy (MFU), Μύρωνας Στρατής, Πάνος Μουζουράκης, αλλά και οι Otherview θα είναι όλοι εκεί για να μοιραστούν την αγάπη τους μαζί σας, σε ένα μουσικό event όλο εκπλήξεις, live και DJ sets. Μάθετε περισσότερα εδώ

4EVER – Για πάντα 
Μπορεί η αγάπη να κρατήσει για πάντα;
Με αφορμή αυτή την ερώτηση, ο Γιώργος Ηλιόπουλος χτίζει ένα θεατρικό που «ψάχνει τον έρωτα» και κάνει πρεμιέρα την πιο ταιριαστή μέρα (σωστά μαντέψατε, στις 14 Φεβρουαρίου). Ο Νίκος Αρβανίτης και η Ντίνα Αβαγιανού, πρώτοι διδάξαντες του έργου, και βραβευμένοι με έπαινο το 2005, για την ερμηνεία τους στο έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου ‘ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ – 4 EVER’, επιστρέφουν με τους ίδιους συνεργάτες στο Θέατρο Στοά, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Θέατρο Στοά, Μπισκίνη 55, Ζωγράφου, ώρα έναρξης 21.15, τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ (φοιτητικό: 10 ευρώ).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v