Σουίτα για δύο

Σουίτα για δύο
Η αποκαλούμενη και ως πιο ρομαντική νύχτα του έτους δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει, μετά από το δείπνο, ένα δωμάτιο με όλες τις ανέσεις και τις πινελιές που δίνουν το στίγμα του Αγίου Βαλεντίνου. Τέσσερα πολυτελή ξενοδοχεία είναι πρεσβευτές της παραπάνω άποψη και το αποδεικνύουν με τα «ερωτευμένα» πακέτα διαμονής τους.

Crowne Plaza
Από τις 11 ως τις 14 Φεβρουαρίου, το Crowne Plaza Athens City Centre προσφέρει τα δίκλινα superior δωμάτια στην τιμή των 115 ευρώ ανά διανυκτέρευση, τα δίκλινα club δωμάτια στα 145 ευρώ, ενώ η δίκλινη σουίτα θα στοιχίζει 255 ευρώ. Πρωινό στο κρεβάτι, καλωσόρισμα με αφρώδη οίνο και σοκολατάκια, καθώς και δωρεάν late check out στις 18.00 είναι από τις ανέσεις που θα κάνουν ακόμη πιο απολαυστική την διαμονή σας. Ειδικά για την 14η Φεβρουαρίου, ισχύει πακέτο διανυκτέρευσης που περιλαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, με συνολική τιμή 195 ευρώ.

Hilton
«A night to remember» είναι το motto του Athens Hilton για την νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου και προτείνει το πακέτο που θα το κάνει πραγματικότητα: Ο πλούσιος μπουφές δείπνου στο «Βυζαντινό» (99 ευρώ ανά ζευγάρι) συνδυάζεται με καλωσόρισμα με σαμπάνια, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, που θα κοστίσει 69 ευρώ επιπλέον. Επίσης, το Hiltonia spa έχει ετοιμάσει δύο υπέροχα πακέτα για να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο σ’ αυτούς που αγαπάτε: το “One & Only”, πακέτο χαλάρωσης διάρκειας 1,5 ώρας, και το “Romance & Beauty”, διάρκειας 2 ωρών (πληροφορίες για τα πακέτα του Hiltonia θα βρείτε εδώ). Για το πακέτο διαμονής, τηλεφωνήστε στο 210-7281100. Για το Βυζαντινό, καλέστε το 210-7281400.

Ledra Mariott
Με θέα την Ακρόπολη, σε ένα από τα πολυτελή του δωμάτια προσκαλεί και το Athens Ledra Mariott τα ζευγάρια της πόλης να περάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στην ειδική προσφορά που ισχύει από 11 ως 14 Φεβρουαρίου, περιλαμβάνεται αφρώδης οίνος και φρέσκες φράουλες με επικάλυψη σοκολάτας (90 ευρώ χωρίς φόρους) Επιπλέον για τις 11,12 & 13 Φεβρουαρίου, 50% έκπτωση για παραγγελίες μέσω Room Service, Crystal Lounge και εστιατόριο Zephyros.

Και τα εστιατόρια, όμως, του ξενοδοχείου, δεν μένουν «ασυγκίνητα» από την γιορτή των ερωτευμένων. Το Zephyros θα σας μυήσει στην μεσογειακή κουζίνα: την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου σας προσφέρει μεσημεριανό μπουφέ στην τιμή των 43 ευρώ κατ’ άτομο (η τιμή περιλαμβάνει κοκτέιλ καλωσορίσματος & απεριόριστη κατανάλωση κρασιού), ενώ την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, βραδινό μπουφές στην τιμή των 35 ευρώ κατ’ άτομο. Στο Kona Kai, το δείπνο της Δευτέρας στοιχίζει 69 ευρώ και περιλαμβάνει πέντε πιάτα, ενώ με 20 ευρώ παραπάνω, το πακέτο περιλαμβάνει κοκτέιλ καλωσορίσματος και απεριόριστη κατανάλωση κρασίου. Τέλος, αν κλείσετε ένα δείπνο για δύο, μπορείτε να το συνδυάσετε με διανυκτέρευση στην ακόμη χαμηλότερη τιμή των 68 ευρώ (χωρίς φόρους και πρωινό).

Elefsina Hotel
Στο σύγχρονο τεσσάρων αστέρων Elefsina Hotel, το ρομαντικό πακέτο της 14ης Φεβρουαρίου περιλαμβάνει πολυτελή διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, Valentine’s dinner στο εστιατόριο «Το Στάχυ» και «Deep love cocktail» με ποτά και finger food στο lounge bar του ξενοδοχείου. Οι τιμές ξεκινούν από 136 ευρώ/ζευγάρι για το executive δωμάτιο, ενώ για superior δωμάτιο και σουίτα, θα πληρώσετε 160 και 190 ευρώ αντίστοιχα. Αν επιθυμείτε μόνο να γευματίσετε και όχι να διανυκτερεύσετε, η τιμή του γεύματος στο «Στάχυ» βρίσκεται στην πολύ καλή τιμή των 30 ευρώ κατ’ άτομο.
Elefsina Hotel, Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου, τηλ. 210 5589700
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v