Samsung GT-S8500 Wave: «Ωκεανός» δυνατοτήτων

Samsung GT-S8500 Wave: «Ωκεανός» δυνατοτήτων
Το Samsung Wave (GT-S8500) είναι μία από τις καλύτερες συσκευές της κατηγορίας του που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο που ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα BADA της Samsung, και πρόκειται για μία πολύ γρήγορη συσκευή με high end χαρακτηριστικά, όπως Bluetooth 3.0, ασύρματη δικτύωση WiFi n αλλά και μία εξαιρετική Super AMOLED οθόνη, μία τεχνολογία που αποδίδει εξαιρετική ποιότητα.

Στα κορεατικά η λέξη “BADA” σημαίνει «ωκεανός», και με τον τρόπο αυτό η Samsung θέλει να τονίσει το πλήθος των συμβατών εφαρμογών (ήδη υπάρχουν πάνω από 100 Apps διαθέσιμα), ενώ ο ταχύτατος επεξεργαστής στο 1GHz εξασφαλίζει τη γρήγορη και ομαλή χρήση των πολλαπλών εφαρμογών του Wave, και κυρίως των εφαρμογών πολυμέσων. Η πλατφόρμα BADA της Samsung σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο Samsung Apps, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών, και να «κατεβάσετε» πλήθος εφαρμογών για παιχνίδια, πλοήγηση, κοινωνική δικτύωση, e-books και lifestyle.

Η οθόνη αφής 3,3" διαθέτει υψηλή ανάλυση WVGA (800x480 pixels) και τεχνολογία mDNIe (mobile Digital Natural Image engine), την ίδια τεχνολογία που η Samsung χρησιμοποιεί στις σειρές των LCD και LED τηλεοράσεών της, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας για προβολή βίντεο και φωτογραφιών. Το Social Hub έχει σχεδιαστεί ώστε ο χρήστης να έχει συνεχή πρόσβαση στα e-mail του, σε υπηρεσίες SNS (Social Network Service), καθώς και να αποστέλλει και να λαμβάνει άμεσα μηνύματα (Intant Messaging) απευθείας στη συσκευή του. Σε συνδυασμό με το νέο περιβάλλον εργασίας TouchWiz 3.0 η διαχείριση των μηνυμάτων, των επαφών και του ημερολογίου γίνεται ακόμα πιο εύκολη.

Η συσκευή ενσωματώνει κάμερα των 5 Μegapixels με διπλό flash LED, παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης εστίασης, αλλά και υποστήριξης HD Video στα 720p. Επιπλέον, με υποστήριξη DivX, XviD, MPEG4, WMV και ήχο 5.1 surround, η συσκευή μετατρέπεται σε προσωπικό σύστημα ψυχαγωγίας. Παράλληλα, για όσους αγαπούν τη μουσική, η οθόνη αναμονής του κινητού μπορεί να μετατραπεί σε μία λίστα media player.

Η ενσωματωμένη μνήμη της συσκευής βρίσκεται στο 1,5 GB αλλά μπορεί να εκταθεί μέχρι τα 16 GB με τη χρήση καρτών microSD. Η συσκευή διαθέτει Bluetooth και WiFi συνδεσιμότητα, φυσικά, όπως και A-GPS με χάρτες και της Ελλάδος, ανάμεσα σε μια πλούσια συλλογή χαρτών. Επιπλέον, διαθέτει ραδιόφωνο με RDS στην οθόνη αναμονής, για να ξέρετε ποιο κομμάτι ακούτε.

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι ελκυστικές για τις δυνατότητες του (118 x 56 x 10.9 mm στα 118 γραμ.), ενώ η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής του στην ελληνική αγορά βρίσκεται στα 400 ευρώ. Η διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά και συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύηση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v