Nokia C5-03: Η value for money επιλογή

Nokia C5-03: Η value for money επιλογή
Αν και ιδιαίτερα νέο μοντέλο ως προς την κυκλοφορία του, το Nokia C5-03 βασίζεται μάλλον στην καλή σχέση τιμής /επιδόσεων, παρά στις τεχνολογίες αιχμής του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι αμελητέα. Εξοπλισμένο με οθόνη αφής 3,2" ταχείας απόκρισης, WiFi νέου τύπου και μία κάμερα 5 Μegapixel, δέκτη A-GPS και υποστήριξη χαρτών Οvi Μaps, δεν “κολλάει” πουθενά.

Η μνήμη του τηλεφώνου μπορεί να επεκταθεί έως και τα 16GB με τη χρήση καρτών microSD, ενώ το λειτουργικό σύστημα Symbian OS v9.4 Series 60 υπόσχεται απρόσκοπτη ανταπόκριση και στις υψηλότερες απαιτήσεις, παρά τον κάπως χαμηλών επιδόσεων επεξεργαστή των 600 MHz. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή ο χρόνος αναμονής της συσκευής φτάνει τις 600 ώρες και ο χρόνος ομιλίας τις 11, ενώ οι διαστάσεις του είναι εντυπωσιακά “λεπτές”: 105.8 x 51 x 13.8 mm στα 93 γραμ.

Η συσκευή κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά μέσα στις γιορτές, και έχει τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο τα 225 ευρώ, ενώ συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύησης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v