Turbo-X eBOOK: Ένας reader με ελληνική... ονομασία προέλευσης

Πρόκειται για την ελληνική αντιπρόταση στον χώρο του ηλεκτρονικού αναγνώστη βιβλίων, μία συσκευή που διαθέτει το Πλαίσιο. Αν και δε φέρει το βάρος των ονομάτων άλλων παγκοσμίου εμβέλειας κατασκευαστών, η συσκευή που λανσάρει η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων αξίζει να συμπεριληφθεί στις συσκευές που θα δείτε πριν αποφασίσετε.

Με πάχος μόλις 1,1cm (18,8 Χ 12,3 εκατ.) και 220 γραμ. βάρος, διαγώνιο οθόνης στις 6'' και μνήμη επεκτάσιμη στα 10 GB, διαθέτει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο για δημιουργία bookmarks και τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων ήχου των περισσότερων δημοφιλών φορμά (AAC, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA) και εικόνας (BMP, GIF, JPEG, PNG, TIFF).

Η οθόνη της συσκευής είναι τεχνολογίας ηλεκτρονικής μελάνης, η ανάλυση της 800 Χ 600 pixels, και το διάβασμα σε αυτή είναι ξεκούραστο, ενώ η αυτονομία μπαταρίας ξεπερνά τις 18 ώρες με μία φόρτιση, η ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 5 ώρες. Το Πλαίσιο γράφει στην ανακοίνωση του ότι η συσκευή διαθέτει και ραδιοφωνικό δέκτη.

Μειονέκτημα της συσκευής είναι ότι δεν μπορεί να συνδεθεί αυτόνομα στο Διαδίκτυο για να ανακτήσει τίτλους, αλλά βεβαίως συνδέεται εύκολα με τον υπολογιστή σας μέσω USB θύρας. Η συσκευή συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση από την αλυσίδα καταστημάτων και θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά τον Φεβρουάριο. Η τελική τιμή λιανικής της θα είναι τα 239 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v