Panasonic Lumix DMC-FS10

Panasonic Lumix DMC-FS10
Πρόκειται για εξαιρετικά νέο μοντέλο -κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά μόλις πριν 2 μήνες- και διακρίνεται για την υψηλή ανάλυση των 12,1 Megapixels, τον ευρυγώνιο φακό με 5x zoom και τη δυνατότητα λήψης HD βίντεο - όλα σε ένα εξαιρετικά λεπτό και κομψό μεταλλικό σώμα, που δίνει παρόλα αυτά καλή αίσθηση σταθερότητας στο χέρι.

Ο υψηλής ποιότητας φακός των 28mm επιτρέπει ευρυγώνιες λήψεις εσωτερικών χώρων ή εκτεταμένων εξωτερικών τοπίων, ενώ η γρήγορη αυτόματη εστίαση (Sonic Speed AF), συνδυασμένη με τον γρήγορο χρόνο έναρξης δίνει στην FS30 τη δυνατότητα να συλλάβει φευγαλέα πλάνα χωρίς θάμπωμα. Το μοντέλο έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD 720p σε πανοραμικό φορμά (1280x720 στα 30fps) και διαθέτει LCD οθόνη 2,7" με ανάλυση 230.000 pixels για να καδράρετε σωστά αλλά και για να είστε σε θέση να δείτε τι τραβήξατε.

Παράλληλα, οι λειτουργίες Face Detection (εντοπισμού προσώπων) , Intelligent Scene Selector (έξυπνης επιλογής σκηνής η οποία “αντιλαμβάνεται” και προσαρμόζεται σε αντίξοες συνθήκες περιβάλλοντος όπως χαμηλός φωτισμός, πορτρέτο, νυχτερινό τοπίο, φωτογράφηση macro), σε συνδυασμό με το “Intelligent ISO Control”, θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Κι αν αποτελεί μειονέκτημα η εσωτερική μνήμη των 38ΜΒ η επεκτασιμότητα της με τη χρήση καρτών SD και SDHC μέχρι τα 16GB, απαντά στις απαιτήσεις σας με ικανοποιητικό τρόπο.

Η τελική ενδεικτική τιμή της συσκευής βρίσκεται στα 130 ευρώ -συμπεριλαμβανομένου φόρου- και αυτή συνοδεύεται από εγγύηση κατασκευαστή 2 χρόνων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v