Canon A490

Canon A490
Αντίθετα με άλλες μάρκες φυτογραφικών μηχανών η Canon έχει παράδοση σε εξαιρετικά αξιόπιστα entry level μοντέλα. Η εταιρεία έχει προσχωρήσει ένα βήμα παραπάνω λοιπόν, στις διευκολύνσεις που προσφέρει, πάντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Στο συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο στοιχίζει μόλις 69 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φόρου, η εταιρεία έχει ενσωματώσει υψηλής ποιότητας φακό με οπτικό zoom 3,3x, ενώ σε συνδυασμό με το ψηφιακό ζουμ, η PowerShot A490 επιτυγχάνει μεγέθυνση έως 13x.

Μία φωτεινή LCD οθόνη 2.5" σας επιτρέπει να καδράρετε, να προβάλλετε και να μοιράζεστε εύκολα τις φωτογραφίες σας. Το σύνολο ολοκληρώνει η λήψη macro 1cm για κοντινά πλάνα με εξαιρετική λεπτομέρεια και η εγγραφή VGA βίντεο για διασκεδαστικές ταινίες με ανάλυση 640x480 στα 30 καρέ/δευτ. Η ανάλυση των 10 Megapixel κρίνεται ικανοποιητική για τη κατηγορία, ενώ σε επίπεδο διευκόλυνσης της λήψης φωτογραφιών η συσκευή θα σας βοηθήσει με τη λειτουργία Smart Auto που αν την αφήσετε ενεργοποιημένη -είναι προεπιλογή του κατασκευαστή, αλλά αν δεν σας διευκολύνει μπορείτε να την κλείσετε- αφήνει την μηχανή να επιλέξει τον τύπο της σκηνής από 13 πιθανές καταστάσεις, εφαρμόζοντας τις ιδανικές ρυθμίσεις για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.
 
Μάλιστα η συσκευή διαθέτει και ανιχνευτή κίνησης που εξαλείφει το φλουτάρισμα των εικόνων για την επίτευξη κορυφαίας ποιότητας εικόνας (motion blur). H συμπλήρωση αποθηκευτικού χώρου της μηχανής θα γίνει με κάρτες μνήμης SD, SDHC και SDXC υψηλής χωρητικότητας, φτάνοντας τα 16GB αν απαιτηθεί. Η συσκευή συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v