Δώρα για εκείνη

Δώρα για εκείνη
Είναι απίστευτο πόσο «εύκολοι» παραλήπτες δώρων είναι οι γυναίκες, και πόσο λίγο εκτιμάται αυτό από την πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού. Με την εξαίρεση, ίσως, των προπαππούδων μας, που αν ζούσαν σήμερα μάλλον θα απορούσαν μπροστά στις στρατιές από καλλυντικά που κοσμούν το μπάνιο, οι περισσότεροι άνδρες (θα έπρεπε να) ξέρουν τι κάνει χαρούμενες τις φίλες/ συντρόφους/ μαμάδες τους. Με την ελπίδα ότι μια έστω γενική εικόνα την έχετε, συγκεντρώσαμε δέκα πολύ συγκεκριμένες προτάσεις που εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία της αποστολής «εύρεση του τέλειου δώρου».

Κασκόλ Fullah Sugah
Τιμή: 24,90 ευρώ

Λίγα δώρα μας φαίνονται τόσο τρυφερά όσο εκείνα που ρόλος τους είναι να μας κρατούν ζεστές. Το κασκόλ της φωτογραφίας, με την αραιή του πλέξη, την «χαχόλικη» αίσθηση και το μεγάλο μήκος θα γίνει το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε εμφάνισης στην πόλη και τις εκδρομές. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα, κάμελ, γκρι και σκούρο μπλε, και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Fullah Sugah (δείτε τις διευθύνσεις εδώ) ή να το αγοράσετε online από εδώ.

Χειροποίητα κοσμήματα
Τιμή: από 15-20 ευρώ
Θέλετε να της αγοράσετε κάτι μοναδικό, που θα το έχει μόνο εκείνη, και θα της αρέσει σίγουρα, αλλά χωρίς να ξοδέψετε και μια περιουσία; Τα χειροποίητα κοσμήματα είναι η εγγυημένη συνταγή επιτυχίας. Λίγο γούστο να έχετε –ή λίγη βοήθεια από μια εκπρόσωπο του γυναικείου φύλλου– και αποκλείεται να αποτύχετε. Όσο για το πού θα τα βρείτε; Περάστε μια βόλτα από το Meet Market που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο (18 και 19 Δεκεμβρίου) στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, ή από το showroom Whitebox (Πραξιτέλους 26, τηλ.: 210 3232343) από Τρίτη έως Παρασκευή από τις 12.00 μέχρι τις 18.00 και το Σάββατο από τις 12.00 μέχρι τις 15.00. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με επτά από τις αγαπημένες μας δημιουργούς για να παραγγείλετε τα κοσμήματά τους.

Εισιτήριο της Vueling
Τιμή: από 20 έως 150 ευρώ
Η Vueling είναι μία από τις καλύτερες –και τις τελευταίες εναπομείνασες, εδώ που τα λέμε– ευρωπαϊκές low cost αεροπορικές εταιρείες, θυγατρική της Iberia, με ικανότατα στελέχη marketing. Απόδειξη αυτής της τελευταίας διαπίστωσης είναι η δυνατότητα να αγοράσετε online και να δωρίσετε στην αγαπημένη σας ένα εισιτήριο –ή μία έκπτωση στο εισιτήριο– αξίας από 20 έως 150 ευρώ, που θα μπορεί να εξαργυρώσει για όπου, όποτε και όπως θέλει. Απλά κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, επιλέγετε την αξία του δώρου σας, πληκτρολογείτε τις ευχές σας και επιλέγετε πότε θέλετε να αποσταλεί το δώρο σας στο e-mail της παραλήπτριας. Τόσο απλά.

Φόρεμα Toi & Moi
Τιμή: 59 ευρώ
Όσο γεμάτη κι αν βρίσκετε την ντουλάπα της, εκείνη αποκλείεται να μη χαρεί αν της κάνετε δώρο ένα (ναι, ακόμη ένα) χαριτωμένο φορεματάκι που θα μπορεί να το φορέσει από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ραντεβού σας. Το πλεκτό φόρεμα της φωτογραφίας, με πλεκτή ζώνη και ζακάρ φούστα, στην ουδέτερη απόχρωση του γκρι, μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να πάει… παντού. Μπορείτε να το αγοράσετε online από το e-shop της Toi & Moi (δωρεάν παράδοση εντός δύο εργάσιμων ημερών σε όλη την Ελλάδα) ή από κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.

Άρωμα Narciso Rodriguez for Her
Τιμή: 64 ευρώ (τα 50 ml)
Το πρώτο άρωμα του λατίνου σχεδιαστή είναι, χωρίς υπερβολές, ένα από τα πιο ιδιαίτερα που έχουμε μυρίσει: μέλι και κεχριμπάρι συνθέτουν τη βάση του, αιγυπτιακό musk και σπάνια ξύλα είναι οι μεσαίες νότες του, βανίλιας, πορτοκάλι και vetiver επικρατούν στην κορυφή. Το αποτέλεσμα είναι απλά μεθυστικό. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών, αλλά και online εδώ.

Μαθήματα χορού στο Salsa Sinners 
Τιμή: 65 ευρώ για ένα μήνα (2 μαθήματα την εβδομάδα)
Salsa, Merengue, Bachata, Cha-Cha, Aφροκουβανέζικη Rumba και Reggaeton είναι μερικοί μόνο από τους χορούς που διδάσκονται στην εξειδικευμένη –προς το latin, όπως θα μαντέψατε– σχολή χορού Salsa Sinners, στους Αμπελόκηπους. Αν ψάχνετε δώρο για τη φίλη ή τη σύντροφο που σέρνει κάθε Σάββατο όλη την παρέα σε latin clubs κι ακούει μόνιμα Kosmos Radio στο αυτοκίνητο, μόλις βρήκατε την τέλεια επιλογή. Επικοινωνήστε με τη σχολή, στα τηλέφωνα 210 7482615 και 210 6928200 για να κανονίσετε με τους ιδιοκτήτες της σχολής τις λεπτομέρειες του δώρου σας.

Κάρτα φίλων του Εθνικού Θεάτρου
Τιμή: 80 ευρώ
Για την θεατρόφιλη φίλη/ σύντροφο/ μαμά, η κάρτα συνδρομητών της πρώτης θεατρικής σκηνής της χώρας είναι μακράν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο. Οι κάρτες φίλων του Εθνικού Θεάτρου ξεκινούν από 80€ και ανεβαίνουν ανάλογα με τον αριθμό των παραστάσεων που ο κάτοχος μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν και τα προνόμια που του παρέχουν. Ενδεικτικά, η κάρτα των 80 ευρώ περιλαμβάνει ένα εισιτήριο για πέντε από τις δέκα συνολικά παραστάσεις της χειμερινής περιόδου του Εθνικού, την χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου (13 €) σε ένα δεύτερο άτομο που συνοδεύει τον κάτοχο της κάρτας, εξασφάλιση θέσεων τις 5 πρώτες μέρες της προπώλησης εισιτηρίων, 10% έκπτωση στα βιβλιοπωλεία των Σκηνών, ένα πρόγραμμα και ένα ρόφημα ανά παράσταση. Δείτε αυτήν και όλες τις υπόλοιπες εναλλακτικές συνδρομών του Εθνικού Θεάτρου. Οι κάρτες φίλων του Εθνικού Θεάτρου διατίθενται στα ταμεία του Κτιρίου Τσίλλερ, Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, τηλ.: 210 5288170-171

Swarovski Medley Aqua Necklace
Τιμή: 94 ευρώ
Στο πνεύμα της εποχής, η Swarovski προτείνει λαμπερά κολιέ, δαχτυλίδια, βραχιόλια και charms που συνάδουν με την εορταστική μας διάθεση αλλά κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις από το κιτς που διαπνέει συνήθως τα φορτωμένα σαν χριστουγεννιάτικα δέντρα κοσμήματα της σαιζόν. Από την συγκεκριμένη συλλογή, την οποία μπορείτε να δείτε ολόκληρη εδώ, διαλέξαμε το Medley Aqua Necklace, που θα στολίσει το ντεκολτέ της αγαπημένης σας και τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου. Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ –τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 75 ευρώ είναι δωρεάν– ή από οποιοδήποτε κατάστημα Swarovski . Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων εδώ.

Body Exfoliation, Hydrating Treatment και Beauty Flash στο Swan Spa
Τιμή: 128 ευρώ
Για το Swan Spa τα έχουμε ξαναπεί: μας έχει κερδίσει ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, με τις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις και τις απόλυτα εξειδικευμένες θεραπείες του. Για τα φετινά Χριστούγεννα, το Swan ετοίμασε και προτείνει μερικά άκρως δελεαστικά πακέτα δώρων, που περιλαμβάνουν συνδυασμένες θεραπείες με έκπτωση -20%. Το πακέτο που επιλέξαμε περιλαμβάνει μία σαραντάλεπτη θεραπεία σώματος με θαλάσσιο αλάτι και φύκια για απολέπιση και ενυδάτωση, και μία τριαντάλεπτη θεραπεία προσώπου. Όλα τα δώρα μπαίνουν σε special χριστουγεννιάτικη συσκευασία, και μπορούν να αλλαχθούν από τον παραλήπτη τους, ενώ αν το επιθυμείτε μπορούν να αποσταλλούν απευθείας από το spa στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εκτός από το πακέτο που επιλέξαμε εμείς, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα υπόλοιπα πακέτα δώρων που θα βρείτε αναλυτικά εδώ.

Μπότες Ugg
Τιμή: 150-200 ευρώ, αναλόγως το σχέδιο
Εξελίχθηκαν σε μανία από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους, και δεν είναι τυχαίο: όσες τις έχουν δοκιμάσει μιλούν για τα πιο άνετα και τα πιο ζεστά παπούτσια από καταβολής κόσμου. Κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της διαθέτει ήδη τουλάχιστον ένα ζευγάρι –και σίγουρα δεν θα έλεγε όχι σε ένα ακόμα. Οι μπότες που ξεκίνησαν από την Αυστραλία για να κατακτήσουν τον κόσμο κυκλοφορούν πλέον σε αμέτρητα σχέδια κι άλλα τόσα χρώματα. Αν χρειάζεστε ένα επιπλέον tip, το χρώμα που συζητιέται περισσότερο φέτος είναι το blackberry wine –ήτοι, σκούρο μωβ. Θα τις βρείτε στα καταστήματα Καλογήρου (δείτε εδώ τις διευθύνσεις) ή online στο βρετανικό Asos.com, χωρίς έξοδα αποστολής.

Επιμέλεια: Ηρώ Κουνάδη
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v