Μεγάλος διαγωνισμός γένους... θηλυκού

Το In2life.gr ντύνεται Αϊ Βασίλης στις αποχρώσεις του… ροζ και χαρίζει μοναδικά δώρα περιποίησης, χαλάρωσης, απόδρασης και ομορφιάς σε είκοσι επτά τυχερές αναγνώστριες που θα δηλώσουν συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό –αποκλειστικά για γυναίκες!
Μεγάλος διαγωνισμός γένους... θηλυκού
Κάντε κλικ σε κάθε ένα από τα Άρθρα του Αφιερώματος στην δεξιά στήλη κάτω από το Βρείτε μας στο Facebook για να δείτε τις νικήτριες στις κατηγορίες του διαγωνισμού!

Εν όψει των γιορτών, το In2life.gr αποφάσισε να… κακομάθει τις φίλες του. Περάσαμε πολλά απογεύματα συνεδριάζοντας για το τι θα μπορούσε να ζητήσει μία νεαρή εργαζόμενη/ μία μαμά με αμέτρητες υποχρεώσεις/ μία συνταξιούχος με ελεύθερο χρόνο/ μία φοιτήτρια με έντονη βραδινή ζωή από τον Αϊ Βασίλη, φέτος τα Χριστούγεννα και καταλήξαμε σε πέντε διαφορετικές, αλλά εξίσου απολαυστικές προτάσεις, για κάθε γούστο.

1ο Δώρο: Διαμονή στο πολυτελές, νεόδμητο Mouzaki Palace, στη Λίμνη Πλαστήρα σε δίκλινο δωμάτιο, για δύο βράδια. Πάρτε μαζί σας τον αγαπημένο σας ή την καλύτερή σας φίλη και αφεθείτε σε ένα αξέχαστο χειμερινό τριήμερο χαλάρωσης μέσα στην φύση.

2ο Δώρο: Eσώρουχα Elle Macpherson Intimates από τα Orange Stores. Η γνωστή αλυσίδα εσωρούχων προσφέρει πέντε σετ από την τρέχουσα συλλογή εσωρούχων της δημοφιλούς εταιρίας Elle Macpherson Intimates, σχεδιασμένα εξ ολοκλήρου από το κορυφαίο μοντέλο. Επισκεφθείτε το κατάστημα Orange που σας βολεύει, δοκιμάστε ανάμεσα σε δεκάδες σούπερ αισθησιακά σχέδια αυτό που σας ταιριάζει και… ξελογιάστε τον το βράδυ του ρεβεγιόν!

3ο Δώρο: Το ινστιτούτο αισθητικής Tormalina’s Beauty προσφέρει σε δέκα από εσάς το μακιγιάζ για την επόμενη λαμπερή σας έξοδο. Τις γιορτινές ημέρες οι βραδινές έξοδοί μας πολλαπλασιάζονται και ποτέ δεν ξέρεις σε ποια από αυτές μπορεί να κρύβεται η μεγάλη έκπληξη των γιορτών (ή ένας μεγάλος έρωτας). Οφείλουμε, λοιπόν, να είμαστε πιο όμορφες από ποτέ, με τέλειο επαγγελματικό μακιγιάζ που θα αναδείξει όλη την γοητεία του προσώπου μας.

4ο Δώρο: Το Swan Spa καλεί τρεις τυχερές στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του για να τις περιποιηθεί και να τις προετοιμάσει για τις μεγάλες νύχτες των ρεβεγιόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κερδίστε μία ολική περιποίηση ματιών, που θα ανανεώσει ριζικά την όψη του προσώπου σας, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των μασέρ με αιθέρια έλαια αρωματοθεραπείας ή απολαύστε μία αναζωογονητική απολέπιση σώματος που θα σας ξεκουράσει και θα σας ανακουφίσει από ερεθισμούς.

5ο Δώρο: Τα βιολογικά καλλυντικά Sanoflore τα γνωρίζετε –αν δεν τα γνωρίζετε είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να μάθετε ότι με το μαγικό άγγιγμα της φύσης μπορείτε να έχετε αποτελέσματα θεαματικά και εντελώς φυσικά. Η εταιρία προσφέρει, λοιπόν, σε πέντε τυχερές από ένα σετ καθαρισμού και ενυδάτωσης, εμπλουτισμένο με τα αγνότερα υλικά της φύσης, για να διατηρείτε πάντα πρόσωπο φρέσκο και λαμπερό.

6ο δώρο: Ο Ελαιώνας Βεργόπουλου, στην πανέμορφη Νταμούχαρη του Πηλίου, προσφέρει σε δύο τυχερές από ένα δίκλινο δωμάτιο, για διαμονή δύο διανυκτερεύσεων, αξίας από 60 έως 80 ευρώ, ανάλογα με την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου. Ένα αυτόνομο διώροφο σπίτι, κάποιες μεζονέτες και studios, όλα χτισμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και διακοσμημένα με ρουστίκ έπιπλα, περιμένουν να φιλοξενήσουν τα πιο ιδιαίτερα weekends σας.

Μάθετε περισσότερα για το κάθε δώρο στα Άρθρα του Αφιερώματος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v