Ηχηρή απόδοση

Τα ηχεία για υπολογιστή έχουν εξελιχτεί πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια και -κατά κάποιο τρόπο- έχουν πέσει οι τιμές τους, αφού πλέον μπορεί κανείς να συναντήσει ηχεία που μέχρι πρότινος θεωρούνταν επαγγελματικός εξοπλισμός ως προς τις προδιαγραφές σε τιμές κοντά στα 100+ ευρώ, και μάλιστα διαθέσιμα σχεδόν παντού.

Χαρακτηριστική περίπτωση του είδους είναι τα νεότερα ηχεία της Creative, Gigaworks T40 SII. Περιλαμβάνουν high-end tweeters και υψηλών επιδόσεων mid-range κώνους για βάθος αλλά και λεπτομέρεια κατά την αναπαραγωγή. Τα δύο ανώτερα woofers και το επαγγελματικής ποιότητας tweeter, είναι τοποθετημένα στα ηχεία σε διάταξη MTM (midrange-tweeter-midrange) για μεγαλύτερη ισορροπία, ώστε να αποδίδουν κρυστάλλινο ήχο υψηλής ποιότητας και πιστότητας.

Χρησιμοποιώντας την ιδιόκτητη τεχνολογία "BassXport" της Creative, ενισχύουν τους χαμηλότερους ήχους, προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια στις μέσες συχνότητες και αυξημένο βάθος ήχου. Επιπλέον, σας δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίσετε από μπροστά τα επίπεδα Bass και Treble, για να απολαμβάνετε ποιοτικό ήχο βάσει των προτιμήσεών σας. Στο μπροστινό μέρος βρίσκεται επίσης και η ρύθμιση της έντασης, αλλά και η υποδοχή των ακουστικών για πιο εύκολη και άμεση πρόσβαση. Μπορείτε να τα συνδέσετε εύκολα με όλα τα MP3 / CD Players, τον σταθερό ή φορητό υπολογιστή σας, αλλά και σε άλλες συσκευές που θέλετε να έχετε υψηλή απόδοση ήχου.

Τα ηχεία είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στην τελική ενδεικτική τιμή λιανικής των 160 ευρώ, και συνοδεύονται από δύο χρόνια εγγύηση κατασκευαστή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v