Υπολογιστής, ψηφιακή τηλεόραση & GPS

Το να μπορείτε να παρακολουθήσετε ψηφιακά και αναλογικά κανάλια τηλεόρασης και να ακούσετε ραδιόφωνο (μέσω ψηφιακής πλατφόρμας) στον υπολογιστή σας δεν είναι καινοτομία, αφού αυτό είναι επιτεύξιμο μέσω ειδικών καρτών που ενσωματώνονται στον υπολογιστή, εδώ και πολλά χρόνια. Το να μπορείτε όμως να τα κάνετε όλα αυτά σε οποιονδήποτε υπολογιστή βρεθείτε, είναι.

Η AverMedia, εταιρεία γνωστή στους ασχολούμενους με multimedia ή/και gadgets έχει λανσάρει το AverMedia H810, ένα USB stick αλλιώτικο από τα περισσότερα. Πρόκειται για την σμίκρυνση και προσαρμογή σε ένα USB stick μία συσκευής / κεραίας τηλεόρασης λήψης και επεξεργασίας σήματος DVB-T και αναλογικής τηλεόρασης που καθοδηγεί κάθε υπολογιστή στον οποίο θα εγκατασταθεί ώστε να διαβάζει και να αναπαράγει το ψηφιακό σήμα, κάνοντας τον ουσιαστικά δέκτη ψηφιακής ή αναλογικής τηλεόρασης.

Επιπλέον, καθοδηγεί τον υπολογιστή να εγγράψει το λαμβανόμενο πρόγραμμα, εφόσον το επιθυμείτε. Με απαιτήσεις συστήματος που μπορούν να ανταποκριθούν οι περισσότεροι υπολογιστές που συναρμολογήθηκαν ή αγοράστηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, οι δυνατότητες της συσκευής δεν σταματούν εδώ, αφού αυτή ενσωματώνει και GPS.

Η ενδεικτική τελική τιμή λιανικής με φόρο του προϊόντος βρίσκεται στα 105 ευρώ, είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύηση κατασκευαστή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v