Garmin Forerunner 60: Το gadget του αθλητή

Πρόκειται για gadget που απευθύνεται σε αθλητικούς τύπους ή σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι με τη συνεπή και σωστή προπόνηση μπορεί κάποιος να επιτύχει τα πάντα -μιά άποψη που μοιράζεται και ο γράφων. Με την ιδιαίτερα χρηστική συσκευή της Garmin μπορείτε να υπολογίσετε την απόσταση, τον χρόνο, τους παλμούς της καρδιάς αλλά και τις θερμίδες που καταναλώθηκαν στη διάρκεια της προπόνησης σας.

Η μπαταρία της συσκευής διαρκεί ένα χρόνο, ενώ σας δίνει την δυνατότητα καταγραφής 100 laps ή 20 ωρών προπόνησης. Επίσης σας δίνει την δυνατότητα να συνδεθείτε online με το πρόγραμμα Garmin Connect για να προγραμματίσετε τις προπονήσεις σας. Τέλος μπορείτε να μεταφέρετε ασύρματα τα δεδομένα την προπόνησης στον υπολογιστή για λεπτομερή επεξεργασία.

Είναι συμβατό με Foot pod (αισθητήριο ποδιού), Cadence (αισθητήριο ταχύτητας πεταλιάς για ποδηλασία) αλλά και με άλλο εξοπλισμό που υποστηρίζει την τεχνολογία ΑΝΤ +, και συνοδεύεται από 2 χρόνια και επισκευή ή αντικατάσταση εντός 7 εργάσιμων ημερών από την αντιπροσωπεία της εταιρείας.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε μεγάλα καταστήματα με αθλητικά είδη και είδη camping / ορειβασίας, καθώς και σε άλλα καταστήματα που διαθέτουν gadgets, στην τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο των 147 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v