“Κατασκοπευτικά” γυαλιά ηλίου: Λίγος James Bond ακόμη

Τα κατασκοπευτικά γυαλιά ηλίου είναι ένα ακόμη gadget με δυνατότητες καταγραφής εικόνας και ήχου. Το ζευγάρι γυαλιών σας επιτρέπει να καταγράψετε βίντεο και ήχο σε μορφή AVI με ευκολία αν και δεν είμαι βέβαιος ότι θα περάσετε απαρατήρητοι, ώστε να πω ότι το κάνετε χωρίς να γίνετε αντιληπτοί.

Για το είδος της η συσκευή έχει επαρκή χαρακτηριστικά λήψης (avi format με ανάλυση 640x480, 25fps, με μνήμη 4GB, εύκολο πλήκτρο ελέγχου) και καλή ποιότητα κατασκευής (άθραυστο πλαστικό με φακούς φίλτρου UV400 που προστατεύουν τα μάτια σας από την υπεριώδη ακτινοβολία). Μέσω του καλωδίου USB μπορείτε να τα συνδέσετε και να μεταφέρετε στον υπολογιστή σας ό,τι έχετε καταγράψει.

Στα λιγότερο θετικά χαρακτηριστικά προσμετράται το γεγονός ότι η κάμερα είναι σε θέση να αποδώσει μόνο 1,3 MP CMOS και ότι το μικρόφωνο “κουφαίνεται” ως προς τους ήχους που υπάρχουν σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 2 μέτρων. Από την άλλη, στα πλεονεκτήματα, μπορείτε να προσθέσετε το γεγονός ότι ο ήχος αποδίδεται σε mp3.

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου θα σας αποδώσει 3,5 ώρες αυτονομία σύμφωνα με τον κατασκευαστή ενώ η φόρτιση μπορεί να γίνει μέσω καλωδίου USB, δηλαδή με τη σύνδεση στον υπολογιστή σας και συγκεκριμένα σε μία θύρα USB 2.0.

Στην αρχική συσκευασία θα βρείτε ένα CD εγκατάστασης προγραμμάτων για τον υπολογιστή σας ώστε αυτός να συνδέεται εύκολα και γρήγορα με τη συσκευή για τη μεταφόρτωση φωτογραφιών, βίντεο και ήχου, καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή μέσω USB θύρας, και φορτιστή αν τυχόν θα θέλατε να το φορτίσετε σε απευθείας σύνδεση με ρεύμα.

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής της συσκευής για την ελληνική αγορά (συμπεριλαμβανομένου φόρου) είναι 90 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v