“Κατασκοπευτικό” ρολόι - κάμερα: Το gadget του James Bond

Πρόκειται για το πιο κλασσικό gadget, το οποίο όμως πλέον μπορεί να αποδώσει σχετικά ποιοτικό αποτέλεσμα και έχει μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης. Σε εμπορική διάθεση παρόμοιες συσκευές εμφανίστηκαν κοντά στην αλλαγή της χιλιετίας, αλλά με πολύ περιορισμένες δυνατότητες, ή πάνω σε πομπώδη ηλεκτρονικά ρολόγια που εφόσον δεν πουλάτε πορτοκάλια με Datsun λίγο δύσκολα θα προτιμούσατε.

Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κομψό σχεδιασμό και μηχανισμό ακριβείας, με ενσωματωμένη κρυφή κάμερα για να την χρησιμοποιείτε όποτε την χρειάζεστε. Η εσωτερική μνήμη των 8GB και η ειδική συμπίεση που αποδίδει εκτός από εξοικονόμηση χώρου σε μορφή AVI (640 x 480) στα 20FPS τη βιντεολήψη θα σας φανεί χρήσιμη.

Σημαντικά βελτιωμένο έναντι ανάλογων μοντέλων που θα βρείτε, έχει τη δυνατότητα να τραβήξει και φωτογραφίες (ευκρίνεια εικόνας 1600 x 1200, σε JPEG με λήψη F/Stop: F/3 και ISO 100, με αυτόματη εξισορρόπηση του λευκού), ενώ το βίντεο έχει καλή απόδοση ήχου (8000Hz 64 kb/s δυστυχώς σε μονοφωνικό). Η καταγραφή βίντεο, ήχου και το τράβηγμα φωτογραφιών έχουν καλύτερη απόδοση σε 1-2 μέτρα, αλλά θα σας εξυπηρετήσουν και σε μεγαλύτερη απόσταση. Η συσκευή ενσωματώνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion η οποία φορτίζεται κατευθείαν από τη θύρα USB μέσω του υπολογιστή σας.

Στην αρχική συσκευασία θα βρείτε ένα CD εγκατάστασης προγραμμάτων οδήγησης του υπολογιστή σας ώστε αυτό να συνδέεται εύκολα και γρήγορα με τη συσκευή για τη μεταφόρτωση φωτογραφιών, βίντεο και ήχου, καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή μέσω USB θύρας, φορτιστή αν τυχόν θα θέλατε να το φορτίσετε σε απευθείας σύνδεση με ρεύμα. Σε επίπεδο συμβατότητας με τον υπολογιστή σας, η συσκευή “δεν κολλάει πουθενά”: Υποστηρίζει OS: Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista (μόνο έκδοση 32 bit) /Windows7, Mac OS X+, Linux 2.4.2.

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής της συσκευής για την ελληνική αγορά (συμπεριλαμβανομένου φόρου) είναι 79 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v