CANDYBARS: Nokia 2730 Classic Black

CANDYBARS: Nokia 2730 Classic Black
Εξαιρετικά στυλιζαρισμένο για τη κατηγορία του, με μεγάλη οθόνη, προσφέρει πραγματική άνεση στη χρήση του. Αν και QVGA η οθόνη 2" του Nokia 2730 είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα -μετά την τιμή του βεβαίως. Παράλληλα, αν αποφασίσετε να το κάνετε δικό σας κερδίζετε γρήγορη πρόσβαση 3G internet, απολαμβάνοντας την περιήγησή σας στο web και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για πιο γρήγορη και εύχρηστη επικοινωνία, και μια μάλλον μικρή ενσωματωμένη μνήμη 30ΜΒ με την επίσης περιορισμένη επέκταση στα 2GB με κάρτα μνήμης microSD.

Βεβαίως, καλό είναι να σημειώσουμε ότι αν δεν σκοπεύετε να κάνετε το κινητό σας μηχανή ψυχαγωγίας αυτή η μνήμη αρκεί, αφού είναι σε θέση να χωρέσει περίπου 2.800 φωτογραφίες ή 500 MP3 κομμάτια μουσικής. Παράλληλα με τις συνδέσεις microUSB, Bluetooth και GPRS, μπορείτε να αποθηκεύσετε και να μεταφέρετε δεδομένα με μεγάλη ευκολία. Η γρήγορη πρόσβαση στο Internet επιτρέπει την αξιοποίηση των προεγκατεστημένων εφαρμογών Ovi. Οι εφαρμογές Share, Mail και Contacts σας βοηθούν να επικοινωνείτε και στον κόσμο των δεδομένων. Οι διαστάσεις της συσκευής δεν θα σας προβληματίσουν, καθώς -αν και δεν είναι οι μικρότερες της αγοράς- κινούνται σε μια λογική περιοχή (11x4, 5x1,4 με βάρος στα 86 γραμ.).

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο της συσκευής είναι 90 ευρώ και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση της κατασκευάστριας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v