CLAMSHELLS: Nokia 7020 Graphite

CLAMSHELLS: Nokia 7020 Graphite
CLAMSHELLS: Nokia 7020 Graphite
“Kομψό” είναι η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό όταν πρωτοαντικρύζεις αυτό το τηλέφωνο, το οποίο είναι εφοδιασμένο με φωτιζόμενη δευτερεύουσα οθόνη που ενεργοποιείται με ένα άγγιγμα, προικισμένο με ενσωματωμένη κάμερα 2.0 Mpixels και μια μεγάλη οθόνη 2,2".

Με ενσωματωμένο MP3 player και ραδιόφωνο FM, αλλά και με Bluetooth, 45MB εσωτερική μνήμη και δυνατότητα επέκτασης μέχρι τα 8GB με τη χρήση καρτών MicroSD, είναι μία απλή πρόταση για όσους εκτιμούν περισσότερο από κάθε τι άλλο τις δυνατότητες της άνετης επικοινωνίας. Οι διαστάσεις της συσκευής απέχουν από το να είναι άψογες αλλά δεν είναι προβληματικές (9,15 Χ 4,6 Χ 1,73) και το βάρος κινείται στα συμπαθητικά επίπεδα των 86 γραμμαρίων. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία η διάρκεια αυτονομίας της μπαταρίας σε κατάσταση ομιλίας είναι 4,5 ώρες περίπου και σε κατάσταση αναμονή 360 ώρες.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά προς 110 ευρώ (τελική ενδεικτική τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου φόρου) και συνοδεύεται από εγγύηση δύο ετών.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v