CLAMSHELLS: Sony Ericsson Jalou Amethyst

CLAMSHELLS: Sony Ericsson Jalou Amethyst
Πρόκειται για ένα fashion phone σε μέγεθος ...κραγιόν, η εμφάνιση του οποίου θυμίζει πολύτιμο λίθο. Ωστόσο έχει φωτογραφική μηχανή 3.2 Megapixels, διαθέτει τη δυνατότητα εγγραφής video, έχει music player και ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM, Bluetooth, είναι 3G και σας επιτρέπει να ανεβάζετε αυτόματα βίντεο στο YouTube -εφόσον βεβαίως η σύνδεση με τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας που διαθέτετε σας δίνει το δικαίωμα να συνδέεστε στο διαδίκτυο- και απευθύνεται κυρίως σε γυναικείο κοινό.

Ως fashion phone οφείλει στον εαυτό του να έχει διάφορα εκκεντρικά χαρακτηριστικά. Το σημαντικότερο είναι ότι η εσωτερική οθόνη του μπορεί να μεταβληθεί σε καθρέφτη με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά παρόλα αυτά θα πρέπει να κρίνετε εσείς αν είστε όμορφη / όμορφος σήμερα, καθώς δεν διαθέτει φωνητικές δυνατότητες. Κατά τα άλλα, έχει προεγκατεστημένο “μετρητή βημάτων” (Walk Mate) και εφαρμογή υπολογισμού “Δείκτη Σωματικής Μάζας”, ενώ η μπαταρία του, σύμφωνα με την κατασκευάστρια, έχει αυτονομία 350 ώρες σε αναμονή και 7 ώρες σε ομιλία.

Η τιμή του είναι σχετικά χαμηλή -135 ευρώ τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο- γεγονός που σύμφωνα με τις “κακές γλώσσες” στο Internet οφείλεται στην παρά λίγο συνεργασία με τη Dolce & Gabbana της Sony Ericsson, η οποία δεν τελεσφόρησε. Η συσκευή συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v