SLIDERS: Sony Ericsson T715 Silver

SLIDERS: Sony Ericsson T715 Silver
Σχετικά μικρό για την κατηγορία του (9Χ4,8Χ1,5 εκατ. και μόλις 96 γραμ.), αλλά με αρκετές δυνατότητες για την τιμή κτήσης του, το T715 δίνει έμφαση στον σχεδιασμό του και τις φωτογραφικές του δυνατότητες. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μία κάμερα 3.2 Μegapixel και εκτός από ασημένιο φινίρισμα διατίθεται και σε "Rouge Pink"για τις κυρίες.

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας πρόκειται για ένα κλασσικό 3G τηλέφωνο με μία βελτίωση -ως προς το λογισμικό του- σε θέματα ταχύτητας, αυτό που η κατασκευάστρια αποκαλεί turbo 3G. Επιπλέον, μία λειτουργία που αναλαμβάνει να σας λύσει τα χέρια είναι αυτή του "drag and drop", την οποία θα αξιοποιήσετε σε σύνδεση με τον υπολογιστή σας. Σε αυτόν η συσκευή συνδέεται για να πάρετε το περιεχόμενο που θέλετε: Με λογισμικό Media Go, μπορείτε να μεταφέρετε με drag and drop video clip, μουσικά κομμάτια, φωτογραφίες και άλλο υλικό μεταξύ του τηλεφώνου σας και του υπολογιστή σας. Αλλά και η μετατροπή αρχείων είναι πανεύκολη: Το Media Go μετατρέπει αυτόματα αρχεία μουσικής και ταινιών, προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Το κινητό διαθέτει ακόμη ενσωματωμένο στερεοφωνικό ραδιόφωνο FM και δυνατότητα για σύνδεση Bluetooth.

Διαθέσιμη προς την τελική ενδεικτική τιμή λιανικής των 155 ευρώ στην ελληνική αγορά, η συσκευή έρχεται με εγγύηση 2 ετών από την κατασκευάστρια.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v