Meson el Mirador: Tex-Mex Μαργαρίτες με... θέα

Meson el Mirador: Tex-Mex Μαργαρίτες με... θέα
Με μεξικάνικη ατμόσφαιρα και στυλ, το bar restaurant Meson el Mirador, σε ένα κουκλίστικο νεοκλασσικό στην Αγησιλάου ενδείκνυται για χαλαρωτικά cocktails με θέα τον φωτισμένο βράχο της Ακρόπολης, αλλά και για ethnic γεύσεις με άποψη. Το μικρό Roof Garden έχει ανοίξει από τις αρχές του μήνα και διαθέτει όμορφη, χαλαρή ατμόσφαιρα και διακόσμηση που συμβαδίζει με τον tex mex χαρακτήρα της κουζίνας του. Μαζεύει κυρίως νεανικές παρέες, που έρχονται είτε για να τα «τσούξουν» με τα ομολογουμένως προσεγμένα cocktails του, είτε για να γευθούν την άριστη μεξικάνικη κουζίνα του (τιμήθηκε ως το καλύτερο ethnic εστιατόριο από τα βραβεία Gourmet).

Το περιβάλλον είναι ήσυχο –ούτως ή άλλως τα τραπέζια δεν πρέπει να είναι παραπάνω από δέκα– και η μουσική κινείται σε ρυθμούς latin παραμένοντας διακριτική καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα διοργανώνονται latin και tango parties και όπως είναι αναμενόμενο η διάθεση ανεβαίνει. Αν το επισκεφτείτε όμως καθημερινή, είναι ό,τι πρέπει για ρομαντικό ραντεβουδάκι με τον/την αγαπημένο/η σας. Η μπάρα του είναι πολύ «δυνατή» με εξειδίκευση σε... latin cocktails. Δοκιμάσαμε εκπληκτική μαργαρίτα, η οποία ισορροπούσε ιδανικά ανάμεσα στην ξινή, την γλυκιά και την ελαφρώς αλμυρή γεύση, με ολόφρεσκο λεμόνι και μια "πειραγμένη" εκδοχή της capirinha με ursus.

Προσπαθήσαμε μετά βίας να αντισταθούμε στις μυρωδιές από τα λαχταριστά burritos που σερβίρονταν στο διπλανό τραπέζι –και τα καταφέραμε– αλλά κάτι μας λέει ότι θα επισκεφτούμε ξανά το “Meson” για να δοκιμάσουμε και τις tex mex γευστικές του προτάσεις. Σε γενικές γραμμές, ένα ήρεμο bar restaurant, με prive ατμόσφαιρα και κύριο ατού του την μοναδική θέα στην Ακρόπολη. Τα cocktails κοστίζουν 10€.

Αγησιλάου 88, Κεραμεικός, τηλ.: 210 3420007
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v