LG 42PJ350: Η low budget 40άρα

Η έκδοση του μοντέλου που κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι 42'', έχει αντίθεση 3.000.000:1 και υπερ-λεπτό πλαίσιο που η LG ονομάζει "Razor Frame design". To μοντέλο των 42'' διαθέτει ανάλυση HD Ready 720p (1024x768) και τεχνολογία 600Hz για εικόνα με εξαιρετικά ομαλή κίνηση.

Επιπλέον, έρχεται εξοπλισμένο με ψηφιακό δέκτη DVB-T, δύο εισόδους HDMI v1.3 και μία υποδοχή USB, δίνοντας τη δυνατότητα να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και μουσική απευθείας από το USB stick σας, χωρίς να απαιτείται νη μεσολάβηση άλλης συσκευής.

Όπως όλες οι τηλεοράσεις Plasma της LG, έτσι και το εν λόγω μοντέλο ενσωματώνει την τεχνολογία Dual XD Engine, ένα σύστημα επεξεργασίας το οποίο βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας. Η τεχνολογία Dual XD Engine προβάλει εικόνες με βέλτιστη ποιότητα, δύο φορές πιο γρήγορα από ότι τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ η τεχνολογία 600Hz sub-field drive προσφέρει στον θεατή εξαιρετικά ομαλή και απαλή εικόνα και ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια ακόμη και σε σκηνές με έντονη δράση.

Πολλαπλασιάζει τον αριθμό των καρέ που προβάλλονται κάθε δευτερόλεπτο στην οθόνη και μειώνει θεαματικά το "τρεμόπαιγμα" της εικόνας, κάνοντάς την ευκρινέστερη και πιο φυσική. Η τηλεόραση έχει δύο “αόρατα” ενσωματωμένα ηχεία των 10W RMS, ενώ μία άλλη πατέντα της κατασκευάστριας που ονομάζεται “Intelligent Sensor ΙΙ” μειώνει τη κατανάλωση ενέργειας, καθώς ανιχνεύει τον φωτισμό του περιβάλλοντος και προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της εικόνας, εξοικονομώντας ενέργεια και παρέχοντας τις καλύτερες συνθήκες.

Η τηλεόραση διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτης DVB-T (με υποστήριξη MPEG-4), υπόσχεται να μετατρέψει σε ιδανική κερκίδα το σαλόνι σας και έχει τελική ενδεικτική τιμή με φόρο τα 490 ευρώ. Η κατασκευάστρια εταιρεία εγγυάται για την άριστη λειτουργία και τις επιδόσεις της για 2 χρόνια.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v