Canon Pixma MP270: Το προσωπικό σας φωτογραφείο

Canon Pixma MP270: Το προσωπικό σας φωτογραφείο
Σύμφωνα με την κατασκευάστρια το μοντέλο απευθύνεται περισσότερο στους χρήστες ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών. Είναι συμβατό με το πρότυπο PictBridge, για απευθείας εκτύπωση ακόμη και χωρίς τη διαμεσολάβηση υπολογιστή για μεγαλύτερη ευκολία.

Η κατασκευάστρια εταιρεία χρησιμοποιεί δικό της σύστημα μελανιών. Συγκεκριμένα, οι δύο κασέτες FINE διασφαλίζουν την παραγωγή εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας για έγγραφα κειμένου, ιστοσελίδες, ή φωτογραφίες. Η κασέτα μαύρου μελανιού τύπου pigment επιτρέπει την εκτύπωση κειμένων με εξαιρετική σαφήνεια και ευκρίνεια, ενώ η δεύτερη κασέτα έγχρωμων μελανιών τύπου dye χρησιμοποιείται για γραφικά και εικόνες και παράγει φωτογραφικές εκτυπώσεις με μεγαλύτερη στιλπνότητα (vibrance).

Το Pixma MP270 προσφέρει ακόμη τη δυνατότητα εκτύπωσης χωρίς περιθώρια, με ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου σε περίπου 45 δευτερόλεπτα, ωστόσο προφανώς σε ειδικό χαρτί, με επιβάρυνση του κόστους. Παρ' όλα αυτά, το πολυμηχανημα θεωρείται από τα οικονομικότερα στην χρήση. Διαβάστε τους σχετικούς συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες.

Η ενδεικτική τιμής λιανικής του μοντέλου παραμένει χαμηλή σχετικά, καθώς αυτό στοιχίζει μόλις 60 ευρώ, ενώ η εγγύηση της κατασκευάστριας είναι μόλις ενός έτους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v