Lexmark X2670: Με το πάτημα ενός κουμπιού

Lexmark X2670: Με το πάτημα ενός κουμπιού
Εκτυπώσεις, σαρώσεις και φωτοτυπίες είναι πλέον στα χέρια σας με το πάτημα ενός κουμπιού, σε αυτή τη συσκευή η οποία δίνει έμφαση στην ευκολία χρήσης. Με ειδικές ρυθμίσεις για εκτυπώσεις χωρίς περιθώρια, κείμενα υψηλής ποιότητας και φωτογραφίες το Χ2670 διαθέτει ακόμη μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης για εξοικονόμηση χρημάτων, για να αντικαθιστάτε μόνο το χρώμα που έχει εξαντληθεί.

Η ταχύτητα εκτύπωσης είναι ικανοποιητική για την κατηγορία του, καθώς φτάνει τις 26 σελ./λεπτό σε μονόχρωμη και τις 19 σελ./λεπτό σε έγχρωμη λειτουργία, ενώ ο συνδυασμός του εκτυπωτή και του σαρωτή επιτρέπουν την παραγωγή αντιγράφων με ζωντανά χρώματα, δια μέσω του λογισμικού βελτιστοποίησης που είναι ενσωματωμένος στη συσκευή και όχι στο λογισμικό που τη συνοδεύει. Ιδιαίτερα διευκολυντικό είναι και το κουμπί που επιτρέπει τη σάρωση και τη δημιουργία φωτοαντίγραφων με το πάτημα του, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες. Μειονέκτημα της συσκευής είναι το κόστος μελανιού ανά σελίδα. Ελέγξτε το.

Η τιμή και αυτής της συσκευής είναι ιδιαίτερα ελκυστική, και βρίσκεται στα 55 ευρώ (ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο), ενώ και αυτό επίσης συνοδεύεται μόνο από ένα έτος εγγύησης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v