Samsung Digital Videocamera HMX-U10: Πάει παντού

 Το ενσωματωμένο λογισμικό της U10 είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της συσκευής, πράγμα που θα αντιληφθείτε μόλις θα έχετε πρόσβαση στο λεγόμενο "Intelli-Studio" το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε, να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε το υλικό σας από οποιονδήποτε υπολογιστή, όπου κι αν βρίσκεστε. 

Παράλληλα, το Intelli-Studio αποδίδει έξυπνες λειτουργίες όπως το “Τime Lapse Recording” (εγγραφή ανά διαστήματα), λειτουργία με την οποία θα απαθανατίζετε τη μοναδική ομορφιά ενός ηλιοβασιλέματος μέσα σε μερικά λεπτά ή δευτερόλεπτα. Απλά τραβήξτε τα καρέ ανά τακτά χρονικά διαστήματα και στη συνέχεια ενώστε τα σε διαδοχική σειρά.

Η λειτουργία εγγραφής Full HD βίντεο (1920x1080 στα 30fps) και η δυνατότητα να τραβήξει φωτογραφίες 10 Megapixel καθώς και η επιλογή να “ανεβάσετε” τα βίντεο σας στο YouTube με το πάτημα ενός κουμπιού είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της συσκευής.

Το βάρος της συσκευής κινείται στα αναμενόμενα επίπεδα (133 γραμ.) όπως και οι διαστάσεις της (1.55 Χ 5.65 Χ 10.4 cm).

Το κόστος της είναι εξαιρετικά χαμηλό και κινείται στη περιοχή των 120 ευρώ (τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο), ενώ η κατασκευάστρια εταιρεία πιστεύει ακράδαντα ότι η συσκευή θα λειτουργεί απρόσκοπτα τουλάχιστον για 2 χρόνια, παρέχοντας σας τη σχετική εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v