Sanyo Digital Videocamera VPC-CG10: Πολύ "σκληρή" για να σπάσει

Η Xacti CG10 είναι μία κάμερα διπλής λειτουργίας (βίντεο – φωτογραφίες) με δυνατότητα καταγραφής HD βίντεο (ανάλυσης 720p) και φωτογραφιών 10 Megapixel, η οποία δίνει έμφαση στην εργονομία και την αντοχή.

Σύμφωνα με τη κατασκευάστρια το σώμα της κάμερας είναι φτιαγμένο ώστε να αντέχει σε κραδασμούς και επιπόλαιες φθορές, περιλαμβάνει ψηφιακό image stabilizer για σταθερές λήψεις, αλλά έχει ελάχιστη εσωτερική μνήμη (40MΒ) επεκτάσιμη ευτυχώς με κάρτες μνήμης SD/SDHC μέχρι τα 32BG.

Μεγάλο “ατού” της συσκευής η αναδιπλούμενη οθόνη 3 ιντσών η οποία έχει δυνατότητα περιστροφής έως και 285 μοίρες για να διευκολύνει την λήψη από κάθε γωνία - όταν τραβάτε από ψηλά, χαμηλά ή ακόμα και όταν θέλετε να “τραβήξετε” τον εαυτό σας.

Το λογισμικό που ενσωματώνει το camcorder αποδίδει ιδιαίτερες δυνατότητες, όπως γρήγορη αναγνώριση προσώπων και ηχογράφηση φωνητικών υπενθυμίσεων, αξιοποιώντας το μικρόφωνο που βρίσκεται στην οθόνη.

Το βάρος της συσκευής αν και δεν συνιστά ρεκόρ είναι ανεκτό, στα 170 γραμ., ενώ οι διαστάσεις της είναι 7.2 Χ 3.8 Χ 11.3 cm.

Αυτό που είναι πραγματικά εκπληκτικό είναι το κόστος της συγκεκριμένης συσκευής, το οποίο δεν ξεπερνά τα 140 ευρώ (τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο), ενώ εκπληκτική είναι η εμπιστοσύνη της κατασκευάστριας εταιρείας στη συσκευή, η οποία τεκμηριώνεται από τα 3 χρόνια πλήρη εγγύηση που παρέχει στους καταναλωτές που θα την προτιμήσουν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v